Χρυσή Αυγή και κόμμα Κασιδιάρη παίρνουν θέση στην κόντρα και αυτοί

Μόνη ευνοημένη η Νέα Δημοκρατία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως στον πόλεμο αυτό μεταξύ Ελληνικής Λύσης και ΝΙΚΗΣ ρίχτηκαν τόσο η Χρυσή Αυγή όσο και το κόμμα Κασιδιάρη (κεντρική φωτό), με τους πρώτους να προεξοφλούν πως η Ελληνική Λύση θα είναι εκτός Βουλής και τους δεύτερους να συνεχίζουν τη σκληρή γραμμή κατά της ΝΙΚΗΣ, καλώντας τα μέλη τους να είναι ιδιαίτερα καχύποπτα με αυτά τα κόμματα. Από αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μοναδική ευνοημένη εμφανίζεται η Ν.Δ., η όποια είναι έτοιμη να στρατοπεδεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βόρεια Ελλάδα, επιχειρώντας να μαζέψει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων της που έφυγαν προς τα πιο δεξιά κόμματα στις εκλογές της απλής αναλογικής.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», το στενό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δώσει ήδη εντολή για αποκλεισμό του κόμματος-έκπληξη από τα τηλεοπτικά πλατό, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι έρευνες για τους χρηματοδότες και τα στηρίγματα αυτού.

Το Μαξίμου θα στοχεύσει τη ΝΙΚΗ και θα προσπαθήσει να δείξει ή να πείσει πως το κόμμα έχει στενές επαφές με τη Μόσχα. Με τον ίδιο τρόπο, βέβαια, η Ν.Δ. θα επιχειρήσει να χτυπήσει και το κόμμα του Βελόπουλου, το οποίο όμως έχει αποδείξει πως είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα