Ερωτήματα του ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ. για κρυφή ατζέντα

«Αντί να απολογηθεί η κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της και την ανελέητη φοροεπιδρομή, πετά την μπάλα στην κερκίδα» απαντούν συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη, σχολιάζοντας τον «φορολογικό πόλεμο» που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η Ν.Δ. στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο πρόεδρος του Κινήματος, έπειτα από κάποιες άστοχες δηλώσεις στελεχών του, υποχρεώθηκε να ξεκαθαρίσει: «Το ΠΑΣΟΚ πουθενά στο πρόγραμμά του δεν μιλάει για αύξηση του ΕΝΦΙΑ. Ακριβώς το αντίθετο. Εχει ψηφίσει τρεις φορές τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. Η θέση μας είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ για τους ευάλωτους Ελληνες και τη μέση τάξη, η προοδευτική μείωση των φόρων γενικότερα».

Στην κοινή γραμμή, ο εκπρόσωπος Δ. Μάντζος (κεντρική φωτό) κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι έχει «κρυφή ατζέντα», σημειώνοντας ότι με βάση την έκθεση Πισσαρίδη «η ένταξη όλων των εισοδημάτων, ακόμη και των μερισμάτων, σε φορολόγηση μπορεί να φτάσει και σε συντελεστή 44%».

Ζητά να δημοσιευτεί η μελέτη του ΙΟΒΕ που παρήγγειλε η κυβέρνηση για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελμάτων, ρωτώντας: «Τι λέει αυτό το επτασφράγιστο μυστικό της μελέτης και δεν μας απαντά από προχθές που ερωτώ; Τι σκοπεύουν να κάνουν; Θα πάμε σε αύξηση τεκμηρίων; Θα πάμε σε περιορισμό των εκπτώσεων από τα ακαθάριστα έσοδα; Τι ακριβώς έχουν δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή; Αυτή είναι η κρυφή ατζέντα της Ν.Δ.».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα