Μάντζος: Νουθεσίες από τον εκπρόσωπο των funds

Διπλή χαρά για τον Νίκο Ανδρουλάκη σήμερα.

Οχι μόνο θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στις Βρυξέλλες, αλλά από την αίθουσα θα λείπει ο μισητός αντίπαλός του Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσκλήθηκε μεν επίσημα, αλλά οι εσωκομματικές υποχρεώσεις τον υποχρεώνουν να μείνει εντός Αθηνών.

Στο ΚΙΝ.ΑΛ., όταν εξαντλούν τα πυρά τους προς τον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν και μερικές βολές για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η Χ. Τρικούπη κάλεσε χθες την κυβέρνηση «να μην προχωρήσει στον κατακερματισμό του Ταμείου Ανάκαμψης με πελατειακές προτεραιότητες» και να διοχετεύσει πόρους για «τη δραστική ενίσχυση του ΕΣΥ, καθώς και την αύξηση της χρηματοδότησης των υποδομών και λειτουργιών του σιδηροδρομικού δικτύου».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Δ. Μάντζος, ο άνθρωπος που, όπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», εκπροσωπούσε τους γύπες της αγοράς απέναντι σε φτωχούς που υπερασπίζονταν την πρώτη κατοικία τους, ένιωσε την ανάγκη χθες να προβεί σε νουθεσίες, συνιστώντας την ανάγκη ύπαρξης πολιτικής παιδείας τόσο στα σχολεία όσο, κυρίως, στον δημόσιο λόγο και στα ΜΜΕ.

«Είμαστε όλοι και όλες υποχρεωμένοι να συμβάλουμε ώστε να υπάρχει λιγότερη τοξικότητα, να μην υπάρχει εκφυλισμός στον δημόσιο λόγο, και να μην υπάρχουν μιθριδατισμός και ανοχή στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου». Ωραία λόγια όλα αυτά, αλλά μήπως θα έπρεπε να τα τηρεί πρώτα ο ίδιος;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα