Πικρία από Πλεύρη που έμεινε χωρίς υπουργείο

Ζεματισμένος ο Θάνος Πλεύρης, που ο πρωθυπουργός τού έδειξε την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση, αφού δεν του έδωσε ξανά υπουργικό πόστο, προσπαθεί να δείξει πως όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά παραμένει πιστός στρατιώτης του Κ. Μητσοτάκη.

«Οι θέσεις και οι υπουργικές καρέκλες δεν είναι για να τις παίρνουμε σπίτι μας. Προφανώς, στην πολιτική έχεις διάφορες διαδρομές και διάφορους ρόλους. Ο πρωθυπουργός έκρινε ότι ο ρόλος μου είναι μέσα στη Βουλή.

Ειδικά ένας πρωθυπουργός που έχει φέρει μια τέτοια νίκη στην παράταξη έχει την ευχέρεια προφανέστατα να φτιάξει και την ομάδα την οποία θέλει» είπε χθες σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Υγείας και υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι η πολιτική είναι μαραθώνιος, δεν είναι 100άρι, άρα συνεχώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ως στρατιώτες της παράταξης να δίνουμε τον αγώνα εκεί που κρίνει ο πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον δώσουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την κυβέρνηση, ειδικά στο υπουργείο Υγείας, στον κ. Χρυσοχοΐδη. Η υγεία είναι το μεγάλο στοίχημα που έχει θέσει ο πρωθυπουργός».

Η πικρία του κ. Πλεύρη είναι εμφανής πίσω από τις γραμμές αυτής του της δήλωσης, όσο κι αν θέλει να την κρύψει. Πολύ περισσότερο που ενώ η υγεία, όπως και ο ίδιος λέει, είναι το μεγάλο στοίχημα του πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης έκρινε ότι αυτό το στοίχημα δεν μπορεί να κερδηθεί με τον κ. Πλεύρη στο τιμόνι του υπουργείου. Ο ίδιος έμεινε με το βάρος της πανδημίας που σήκωσε με τους 20.000 και πλέον θανάτους στο διάστημα της υπουργίας του μέσα σε ένα διαλυμένο ΕΣΥ…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα