Έδωσαν λάμψη στη χθεσινή ορκωμοσία

Οι προβολείς στράφηκαν στις γυναικείες παρουσίες, οι οποίες και χθες συγκέντρωσαν όλα τα φλας των φωτογράφων

Ολοι οι προβολείς στράφηκαν στις γυναικείες παρουσίες, οι οποίες και χθες συγκέντρωσαν τα φλας των φωτογράφων. Ο λόγος όχι μόνο για τις γυναίκες βουλευτίνες που ορκίστηκαν χθες, αλλά και για τις συζύγους των βουλευτών.

Εντυπωσιακή και η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού

Οι ενδυματολογικές επιλογές ήταν στη συντριπτική τους πλειονότητα σωστές, καθώς κατέφθασαν στη Βουλή με φόρεμα ή κοστούμι σε λευκούς και μπλε τόνους. Από τις πιο κομψές, η νέα υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, αλλά και η συνάδελφός της στη Νέα Δημοκρατία Κατερίνα Μονογυιού.

Από τις πιο κομψές, η νέα υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη

Δεν έλειψαν βεβαίως και οι εκκεντρικές εμφανίσεις, με πιο χαρακτηριστική εκείνη της Τζώρτζιας Κεφαλά της Πλεύσης Ελευθερίας, της γνωστής σε όλους μας Τζώρτζιας του συγκροτήματος Μπλε, η οποία φορούσε πράσινο σακάκι και μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ.

Με… ανατρεπτικό πουκάμισο ο Σπύρος Μπιμπίλας και η εκκεντρική εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά

Και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος επίσης εξελέγη με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκάλεσε συζητήσεις στα πολιτικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια λόγω της επιλογής του να φορέσει πουκάμισο με… παπαγάλους.

Οικογενειακό κλίμα

Με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Μάξιμο Μουμούρη, τις τρεις κόρες τους και την ανιψιά της έφτασε στη Βουλή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Με τον σύζυγό της, τις τρεις κόρες τους και την ανιψιά της έφτασε στη Βουλή η Νάντια Γιαννακοπούλου

Με τον ανιψιό της και την αδελφή της Μαρία έφτασε στη Βουλή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή.

Με τον ανιψιό της και την αδελφή της Μαρία έφτασε στη Βουλή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή

Το ενδιαφέρον συγκέντρωσαν και τα νεοεισερχόμενα κόμματα, δηλαδή οι «Σπαρτιάτες», η ΝΙΚΗ και βεβαίως η Πλεύση Ελευθερίας, η οποία έχει έρθει… με φόρα στο νέο Κοινοβούλιο.

Εκτός από τη λάμψη, όμως, στη Βουλή εμφανίστηκε και ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Γιώργος Σταμάτης, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ. Ο κ. Σταμάτης έφτασε στο Κοινοβούλιο συνοδευόμενος από δύο γυναίκες με προβλήματα όρασης, την Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, ιδρύτρια της πρώτης σχολής σκύλων οδηγών, με τον σκύλο οδηγό της Μπάμπου, και την Αγκάθα Ακάρα, μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ)..

Στο πλευρό του Γιώργου Σταμάτη η τυφλή Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου (αριστερά)

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα