Ο προκλητικός υφ. Ναυτιλίας θεωρεί ότι όλα πήγαν καλά

Με προκλητικό τρόπο και παρά το γεγονός ότι επί δέκα ημέρες οι φωτιές καίνε τα πάντα στη Ρόδο προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς (κεντρική φωτό) θεωρεί ότι όλα λειτούργησαν… τέλεια!

«Είναι δυνατόν στο ένα πεδίο να λειτουργήσεις τέλεια (σ.σ.: αναφερόταν στο γεγονός ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα) και στο άλλο πεδίο να μη λειτουργείς τέλεια;» αναρωτήθηκε. Επίσης, μόνο αυτός από την κυβέρνηση διέψευσε τις πληροφορίες ότι μέχρι προχθές είχαν καεί στη Ρόδο 143.000 στρέμματα και μίλησε για 58.000 στρέμματα! «Είναι υπερβολές τα 150.000 στρέμματα. Εγώ ξέρω από τον συντονιστικό της Πυροσβεστικής ότι μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ είχαν καεί 58.000 στρέμματα» είπε.

Στο μεταξύ κι ενώ προέχει η κατάσβεση των πυρκαγιών στη Ρόδο και μετά οι απολογισμοί, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη έσπευσε να συγκαλέσει σύσκεψη παρουσία του γενικού γραμματέα Μ. Φλουρή, του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη και του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Α. Βασιλικού, με θέμα τις πυρκαγιές στη Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης είπε πως «η Ελλάδα και ο ελληνικός τουρισμός έδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα τόσο μεγάλες και πολύπλοκες κρίσεις», ενώ, παρότι η κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, υπάρχουν σκέψεις για την υλοποίηση μέτρων και μηχανισμών στήριξης, τα οποία σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα