Αδωνις: Αν βγει αυτός ο δήμαρχος, δεν έχει ΕΣΠΑ!

Αφού πήρε από το χέρι τους δικούς του υποψηφίους και έβγαλε άφθονες σέλφι με τους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που στήριξε προσωπικά, χθες ο Αδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση, εκβιάζοντας στη πραγματικότητα τους κατοίκους του Χαλανδρίου, ώστε να μη στηρίξουν τον εκ νέου υποψήφιο για τη δημαρχία Σίμο Ρούσσο. Η ξεδιάντροπη απειλή του κ. Γεωργιάδη, η οποία έγινε μάλιστα on air, σοκάρει, καθώς αποτυπώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την εκβιαστική λογική με την οποία κινείται η κυβέρνηση.

Απειλούν δημόσια

Αν δεν διστάζουν να απειλούν δημόσια με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι γίνεται όταν οι κάμερες και οι πόρτες κλείνουν. «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την ΑΝΤΑΣΡΥΑ διά του κ. Ρούσσου.

Οχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον, αλλά καθαρά για το καλό του δήμου. Ο δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, εάν για τα επόμενα πέντε χρόνια μείνει με αυτόν τον δήμαρχο. Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά. Απίστευτη παρέμβαση στις εκλογές από έναν «γαλάζιο» υπουργό που αντιλαμβάνεται τους πολίτες ως τσιφλίκι του. Αλλά αυτά είδε ο Αδωνις από την Ντόρα, αυτά κάνει σήμερα και ο ίδιος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα