Προκλητικός και θρασύς ο Γιάννος! Επιτίθεται στη Δικαιοσύνη, υμνεί Κυριάκο

Προκλητικός και θρασύς ο Γιάννος Παπαντωνίου, ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς την ίδια ακριβώς μέρα που η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκάλυψε πως μπαίνει οριστική ταφόπλακα στο σκάνδαλο των Εξοπλιστικών εκείνος αποφάσισε να επιτεθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ την ίδια ώρα φανέρωσε τα φιλικά -επιεικής ο όρος- αισθήματά του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επιθυμία του να επιστρέψει στην πολιτική.

Χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκάλυψε πως το Δημόσιο δεν εμφανίστηκε στη δίκη για τα Εξοπλιστικά για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή, κάτι που οδήγησε σε παραγραφή την υπόθεση αναβάθμισης των φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού για 10 από τους 16 πρώην στρατιωτικούς οι οποίοι αποτελούσαν μέλη των επιτροπών που υπέγραφαν τις συμβάσεις και ήταν κατηγορούμενοι για απιστία. Πλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μοναδικοί που παραμένουν κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου (για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου (για ξέπλυμα), καθώς και ο πολιτικός μηχανικός Ανδρέας Μπάρδης.

Την ώρα που όλα αυτά έρχονταν στο φως, ο Γιάννος Παπαντωνίου επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντάς την τον μεγάλο ασθενή στο Ελληνικό Δημόσιο. Μιλώντας στο Βεργίνα TV είπε προκλητικά ότι «η Δικαιοσύνη αποφασίζει για την ελευθερία ή τη φυλάκιση των πολιτών, που είναι βαρύ θέμα. Το βάρος των σφαλμάτων που μπορεί να κάνει η Δικαιοσύνη είναι πολύ μεγαλύτερο από το βάρος των σφαλμάτων στα οποία μπορεί να προχωρήσει η Δημόσια Διοίκηση. Οι δικαστές φοβάμαι ότι δεν έχουν τη σωστή εξάσκηση για να είναι δικαστές συνολικά. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρετικοί δικαστές, αλλά μιλάμε για το μεγάλο πλήθος. Θέλει μια ουσιαστική βελτίωση η εκπαίδευσή τους και η επιμόρφωσή τους για να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους».

Ταυτόχρονα, επεφύλαξε «ύμνους» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι έβαλε τέλος σε μια δεκαπενταετία κακής διακυβέρνησης της χώρας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα κόμματα! Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να επανέλθει στην πολιτική, καθώς, όπως είπε, θα αποφασίσει τι θα πράξει μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, δείχνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο ότι στόχος του είναι το… νταραβέρι με τη Νέα Δημοκρατία. Για του λόγου το αληθές, δήλωσε… απογοητευμένος από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ χαρακτήρισε λάθος του ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα