Στον κόσμο του ο Κασσελάκης

Εξακολουθεί να τροφοδοτεί την ύλη των πρωινάδικων, αυτή τη φορά απαντώντας πόσο κόστισε το βίντεο που τον δείχνει να κουρεύεται λίγο προτού παρουσιαστεί στον Στρατό

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να τροφοδοτεί με τις εξωπολιτικές του δραστηριότητες την ύλη των πρωινάδικων. Λίγες ώρες προτού παρουσιαστεί (για δύο εβδομάδες…) στον Ελληνικό Στρατό, απάντησε πόσο κόστισε και πόση ώρα χρειάστηκε για το βίντεο που τον δείχνει να κουρεύεται λίγο πριν περάσει τις πύλες του Πυροβολικού στη Θήβα. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να παρακολουθεί στην τηλεόραση τον διάλογο του παρουσιαστή πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδη με θέμα το βίντεο που δημοσίευσε με το κούρεμά του, λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί στον στρατό.

«Δεν ξέρω αν μας βλέπεις, καλημέρα» λέει ο παρουσιαστής, με τον κ. Κασσελάκη να του απαντά: «Καλημέρα». «Ελα, έλα» ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη φράση του παρουσιαστή ότι θα πάει να τον αποχαιρετήσει. Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης άρχισε να απαντά στον Αδωνι Γεωργιάδη που σχολίαζε το βίντεο του κουρέματος και έλεγε ότι έγινε με τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ και φωτογράφο. «Πάρα πολλή δουλειά» είπε χλευαστικά, διευκρινίζοντας ότι το βίντεο γυρίστηκε με το ίδιο κινητό με το οποίο τραβούσε το βίντεο.

Στο ίδιο «σκηνικό», ειρωνεύτηκε τις εκτιμήσεις του Αδωνη Γεωργιάδη για το κόστος του βίντεο, θέτοντάς το ως ερώτημα του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και με τα ποσά να ξεκινούν από 50.000 ευρώ έως 1.000.000 ευρώ. «Βρε Αδωνι!» ανέφερε ο Κασσελάκης. «Πρόεδρε, θα αλλάξω εργοδότη, θα πάω εκεί» είπε το άτομο που εικονογραφούσε, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει: «Πήγαινε στον Αδωνι». Οπως ξεκαθάρισε ο Κασσελάκης, το βίντεο κόστισε 200 ευρώ και γυρίστηκε σε λιγότερο από μία ώρα, μαζί με το κούρεμα.

Αργότερα, χθες, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει ευρωεκλογών, στην εκδήλωση «Για μια άλλη Ευρώπη». «Σας καλωσορίζω στον αγώνα που ξεκινάμε για τη μεγάλη προοδευτική αντεπίθεση στην Ελλάδα και την Ευρώπη!» ανέφερε εισαγωγικά στην ομιλία του και συμπλήρωσε: «Εχουμε πει ότι στον νέο ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να ακούμε τους πολίτες και να συνδιαμορφώνουμε μαζί τους ρεαλιστικές προτάσεις για τις ζωές όλων μας».

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου αποφασίστηκε πως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις προκριματικές των ευρωεκλογών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι η 17η Μαρτίου. Στις 22 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 14 Απριλίου. Οπως υπογραμμίζεται, «όσοι θα συμμετάσχουν στις προκριματικές θα πρέπει να είναι ή να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Δίνοντας μήνυμα εγρήγορσης, είπε: «Πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν με αδιαφορία ή χαλαρότητα τις ευρωεκλογές. Κάθε χρόνο λαμβάνονται χιλιάδες αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα τα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε. και τη ζωή μας, ως Ευρωπαίοι πολίτες. Η αλήθεια είναι ότι οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι κομβικής σημασίας. Θα κρίνουν το μέλλον και την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε μια κρίσιμη ιστορική περίοδο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα