Μάρτυρας υπεράσπισης της Μαρέβας ο Κυριάκος!

Η σύζυγός του θα κινηθεί νομικά κατά της Ακρίτα για ανάρτησή της

Στη Δικαιοσύνη κατά της Ελενας Ακρίτα θα προσφύγει η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι για αναρτήσεις της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες καταφερόταν εναντίον της για την περιουσιακή της κατάσταση, ενώ μάρτυρας υπεράσπισής της στο δικαστήριο θα πάει ο πρωθυπουργός και σύζυγός της Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό χθες το βράδυ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Ομως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου» σημείωσε ο πρωθυπουργός . Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα γιατί είναι γυναίκα μου» και σημειώνει οτι «ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση».

Η δήλωση του πρωθυπουργού ήρθε μετά την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ότι η σύζυγός του θα κινηθεί νομικά κατά της κ. Ακρίτα. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει ότι «σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ελενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το Αστικό και Ποινικό Δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της».

Με ανάρτηση στο fb η Ελενα Ακρίτα απάντησε: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν. Ισα ίσα». Πρόσθεσε, δε, πως «ανυπομονώ να βρεθούμε με τη σύζυγο του πρωθυπουργού και να μας αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της Ν.Δ., πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Ελληνες φορολογούμενοι», αιτιάσεις που είχε κάνει και στις προηγούμενες αναρτήσεις της στα social media.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα