Οργή και γέλια με την ασχετοσύνη του ξαδέρφου

Πονοκεφάλους προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η χθεσινή παρουσία του Βασίλη Κασσελάκη.

Ο μικρός ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε 30 λεπτά τηλεοπτικής του παρουσίας κατάφερε να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην αξιωματική αντιπολίτευση, προκαλώντας οργή στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος, αλλά και γέλια σε όσους είχαν την τύχη να τον παρακολουθούν.

Ο ίδιος, άλλωστε, είχε φροντίσει από τα… αποδυτήρια να δεχθεί το πρώτο αυτογκόλ, προκαλώντας γέλια στον συνομιλητή του από τη Νέα Δημοκρατία Θανάση Εξαδάκτυλο. Δείχνοντας έλλειψη ακόμα και των πλέον στοιχειωδών γνώσεων για την πολιτική ζωή και συζήτηση, ο μικρός ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη φάνηκε να μη γνωρίζει καν τη συζήτηση που είχε ανοίξει για τη χρηματοδότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μιλώντας για ανακοινώσεις μικροπολιτικού χαρακτήρα.

Ακόμα ο Βασίλης Κασσελάκης τόνισε πως «έχουν καταδικαστεί αμφότερες οι πλευρές» στον πόλεμο μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ, στον απόηχο του σάλου για τη μονομερή στήριξη του Ισραήλ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του μικρού Κασσελάκη αλλά και το άδειασμα που επιφύλαξε στον ξάδερφό του για το ζήτημα των «Σπαρτιατών» προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση και του προέδρου του κόμματος. Δεν θα μπορούσε να γίνει, άλλωστε, και διαφορετικά, αφού ο μικρός κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα για τους λάθος λόγους. Ενδεικτική του κλίματος είναι παρέμβαση του διαδικτυακού… φρουρού του προέδρου, Νίκου Μωραΐτη, ο οποίος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής: «Τι στο καλό, όλοι οι ξάδερφοι των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πυροβολημένοι;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα