Αρχηγείο της CIA (σε ταινία) το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Σε στρατηγείο της CIA μετατρέπεται το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, αλλά μόνο για τις ανάγκες χολιγουντιανής ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στο δημοτικό μέγαρο της πόλης.

Περίπου 30 άτομα της παραγωγής βρέθηκαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και ενέκριναν τις εγκαταστάσεις, όπου θα τοποθετηθούν κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία μέσα στον Μάρτιο, όταν αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας «Τhe Bricklayer» («Ο κτίστης»), με πρωταγωνιστές τους Ααρον Εκχαρτ και Νίνα Ντόμπρεβ. Κατά την παραμονή τους στο δημαρχιακό μέγαρο οι εκπρόσωποι της χολιγουντιανής παραγωγής έλεγξαν τους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και τα σημεία όπου θα στηθούν τα συνεργεία για τα γυρίσματα.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το φουαγέ του δημαρχείου, το οποίο ήλεγχαν από τον τρίτο όροφο του κτιρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα της παραγωγής, που έμειναν στο δημαρχείο περίπου όλο το πρωινό, συζήτησαν τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στον χώρο. Το προηγούμενο διάστημα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη είχαν συναντηθεί με τον παραγωγό Ρομπ Φαν Νόρντεν και τον σκηνοθέτη Ρένι Χαρλίν.

Τα γυρίσματα της εντυπωσιακής ταινίας δράσης, προϋπολογισμού 21.000.000 ευρώ, πρόκειται να διαρκέσουν από τις 15 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου. Μεταξύ των περιοχών που θα γυριστεί η ταινία «Τhe Bricklayer» είναι, εκτός από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, χώροι του λιμανιού, του αεροδρομίου, των έργων για την κατασκευή του μετρό, των τειχών της Ανω Πόλης, της Αριστοτέλους, της πλατείας Εμπορίου, το Καπάνι, η Ιωνος Δραγούμη, άλλες περιοχές δήμων εντός και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως και άλλων νομών της κεντρικής Μακεδονίας.

Η ταινία βασίζεται σε βιβλίο, με κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την κεντρική Μακεδονία.

Στο μεταξύ η χολιγουντιανή παραγωγή αναζητεί για το φιλμ 3.000 κομπάρσους. Η ταινία «Ο κτίστης» είναι η τρίτη της Millennium Media και των Nu Boyana Film Studios Hellenic που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγους μήνες, μετά τις παραγωγές «The Enforcer» («Barracuda») και «The Expendables 4», με την πλοκή πρώτη φορά να εξελίσσεται στον φυσικό χώρο της κεντρικής Μακεδονίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα