Η παπαρούνα ανθίζει και σε σελίδες

Μια ταπεινή παπαρούνα άνθισε μέσα σε σελίδες για να γράψει ιστορία και να γίνει πολύτιμη! Ο λόγος, όχι βέβαια για το γνωστό κατακόκκινο λουλουδάκι των αγρών, αλλά για το φρεσκοτυπωμένο βιβλίο “Ο γιος της Παπαρούνας“, που υπογράφει με τη γλαφυρή του γραφίδα ο διακεκριμένος δημοσιογράφος – συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντάρας, συνεπικουρούμενος από την επίσης ταλαντούχα της γραφής θυγατέρα του, Παυλίνα.

Η εργοθεραπεύτρια / ειδική παιδαγωγός Γεωργία Τσάντουλα, που έπαιξε σημαντικό-ευεργετικό ρόλο στη δραματική ιστορία της Μιράλ.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο τρίτος της οικογένειας, γνωστός δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, γιος του Δημήτρη, ο οποίος επιμελήθηκε αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική προβολή, με βίντεο αποδίδοντας μηνύματα του βιβλίου.

Με την Υφυπουργό Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και η Νίνα Βλάχου.

Βιβλίο όπου παρατηρείται από τον αναγνώστη η αρμονικότατη σύγκλιση μυθοπλασίας και πραγματικότητας.

Και άλλη …Παπαρούνα ανάμεσα στον συγγραφέα του βιβλίου Δημήτρη Κωνσταντάρα και τη Νίνα-Ασπασία Βλάχου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, έστειλε από τη Μάνη όπου βρίσκεται συνοδεύοντας τα Τμήματα Παραδοσιακών χορών του Δήμου μας σε επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για το 1821, τον θερμό του χαιρετισμό στην εκδήλωση και τα συγχαρητήριά του στον Δημήτρη, την Παυλίνα και τον Λάμπρο.

Τέσσερις δημοσιογραφίνες σε ένα κλικ της Βάσιας Σκυλακάκη. Σόνια Ζαχαράτου, Νίνα Βλάχου-Θεοδωρίκα, Λίνα Τροχαλήτου-Σόρογκα, Σοφία Βούλτεψη.

Η παρουσίαση του “Γιου της Παπαρούνας” έγινε στο Δημαρχείο Κηφισιάς μέσα σε ατμόσφαιρα ιδιαίτερης συγκίνησης λόγω περιεχομένου των σελίδων καθώς αναφέρονται στα δεινά ενός λιλιπούτειου μετανάστη και της μητέρας του Μιράλ (στα αραβικά σημαίνει παπαρούνα).

Παρακολουθώντας τα δρώμενα στο πάνελ …το ζεύγος Κώστα Μαντά, οι κυρίες Τσάντουλα και Κοντολέων, Σοφία Βούλτεψη, Ευγενία Αραβώση, Μάρα Θρασυβουλίδου.

Ανάμεσα στο βιβλιόφιλο κοινό και η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, η οποία συγκινημένη επίσης, χαιρέτισε τη βραδιά λογοτεχνικής μέθεξης δίνοντάς μας και την είδηση ότι ψηφίζεται οσονούπω νόμος σύμφωνα με τον οποίο τα ανήλικα προσφυγόπουλα που έρχονται στην Ελλάδα, θα τύχουν δεκαετή άδεια παραμονής αρκεί να έχουν φοιτήσει σε τρεις τάξης Γυμνασίου.

Σε πρώτο πλάνο Πόλυ Αστερίου, Λίνα Τροχαλήτου-Σόρογκα.

Στο πάνελ μαζί με την οικογένεια Κωνσταντάρα και η δημοσιογράφος, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Δ. Βικέλας” Νίνα – Ασπασία Βλάχου, η οποία συντόνισε την παρουσίαση.

Με το βιβλίο “Ο γιος της Παπαρούνας” ανά χείρας η γνωστή Κηφισιώτισσα κυρία Γεωργία Παπαρούνα και με τις ενδυματολογικές παπαρούνες της και στο μέρος της καρδιάς!

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα