Τη στήριξή του στην Ελληνική Αστυνομία εξέφρασε χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, μετά την επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) που πραγματοποίησε χθες. «Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να στηριχτεί. Είναι ο θεματοφύλακας της ασφάλειας του πολίτη και μάλιστα σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, όπου η εγκληματικότητα καλπάζει» τόνισε ο κ. Κουβέλης, που ταυτόχρονα έθεσε το ζήτημα της εξασφάλισης της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής, της γενικότερης αναδόμησης και της αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. ζήτησε επίσης τη γενική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ενίσχυση του κυττάρου της, που είναι, όπως τόνισε, το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας. «Χρειάζεται οργάνωση των υπηρεσιών, διασύνδεση των δράσεων, ενιαίος συντονισμός, κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων ακόμη και με άλλους φορείς του Δημοσίου και των ΟΤΑ» συμπλήρωσε ο κ. Κουβέλης.
Σήμερα, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα επισκεφθεί τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη.


