Συμπλοκή μεταξύ ανήλικων συνέβη σε σχολείο της Κοζάνης. Τραύματα από ρόπαλα και μπουκάλια
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr άγρια συμπλοκή συνέβη σε σχολείο της Κοζάνης στην περιοχή Πανόραμα.
Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Πέμπτης 15 περίπου άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, ενεπλάκησαν σε καυγά χρησημοποιώντας ξύλινα ρόπαλα και μπουκάλια. Το αποτέλεσμα ήταν τρεις εξ αυτών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Κοζάνης, όπου και τους έγιναν ράματα, ενώ πέντε ανήλικοι μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Κοζάνης.
Οι λόγοι της συμπλοκής παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες και συγκεχυμένες πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν στον άγριο καυγά είχαν χαρακτηριστικά άκρατου τοπικισμού.
”Πτολεμαϊδιώτες, χτυπήθηκαν με Κοζανίτες και Κοζανίτες χτυπήθηκαν με Πτολεμαϊδιώτες”, αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας σχετικά με το περιστατικό.



