Τα γενέθλια του Μάθιου Νίμιτς και η τούρτα

Τα γενέθλιά του είχε χτες ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, που έκλεισε τα 78 χρόνια του, και ο κ. Κοτζιάς φρόντισε να το κοινοποιήσει στους δημοσιογράφους αμέσως μόλις έφτασαν στους Ψαράδες Πρεσπών «Happy Birthday, Mr Nimitz» αναφώνησε ο κ. Κοτζιάς, παρακινώντας μάλιστα και τους δημοσιογράφους να του ευχηθούν. «Aκου σύμπτωση. Αυτό που 25 χρόνια τώρα δουλεύει να τελειώνει την ημέρα των γενεθλίων του» είπε ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος φαινόταν ευτυχισμένος, ενώ φορούσε κι ένα ψάθινο καπέλο.

Κατά την είσοδο του κ. Νίμιτς στη λευκή τέντα οι παρευρισκόμενοι τον χειροκρότησαν θερμά, ενώ η ελληνική πλευρά είχε φροντίσει και για τη γενέθλια τούρτα, που πάνω της είχε ένα κεράκι-ερωτηματικό. Ο κ. Νίμιτς υπέγραψε και ο ίδιος τη συμφωνία, αφού πρώτα την υπέγραψαν οι δύο υπουργοί Εξωτερικών. Στον σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι φέτος δεν ζήτησε δώρα από την οικογένειά του, καθώς, όπως τους είπε, θα του κάνουν δώρο δύο πρωθυπουργοί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα