ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 15/09/2021

➤ Το καραγκιοζιλίκι (ή θέατρο του παραλόγου, αν προτιμάτε) συνεχίζεται. Οι μαθητές 12-17 ετών, για να πηγαίνουν στο σχολείο, θα πρέπει να κάνουν δύο σελφ τεστ την εβδομάδα. Όμως, για να πάνε να κάτσουν στην καφετέρια, στην ψησταριά, στο φαστφουντάδικο, θα χρειάζονται ράπιντ τεστ.

➤ Δηλαδή, αν πάρουμε στα σοβαρά το σκεπτικό των «σοφών» και «εμπειρογνωμόνων», ο μαθητής που θα έχει κάνει αρνητικό σελφ τεστ θα κολλάει κορονοϊό αμέσως μόλις βγει από την καγκελόπορτα του σχολείου, κατευθυνόμενος προς την καφετέρια, την ψησταριά, το φαστφουντάδικο. Γι’ αυτό θα πρέπει ενδιαμέσως να κάνει ράπιντ τεστ και να ξεπαραδιαστεί για να πιει ένα αναψυκτικό.

➤ Τα φράγκα που σκας στο διαγνωστικό κέντρο μάλλον έχουν αντιβιοτικές ιδιότητες, αμέσως μόλις βγουν από την τσέπη σου.

➤ Με το να επιβάλλει ράπιντ τεστ σε όσους νεαρούς θέλουν να πάνε σε μια καφετέρια το κράτος, το οποίο είναι ταυτόχρονα και δυνάστης και αρλεκίνος, σου λέει δύο τινά. Από αυτά τα δύο τινά μπορείς να διαλέξεις αν ισχύει το ένα ή το άλλο ή και τα δύο μαζί:

➤ Α. Τα σελφ τεστ είναι της πλάκας και οι κρατικοί αξιωματούχοι τα έχουν επιβάλει έτσι για να δείχνουν ότι νοιάζονται για τους μαθητές. Γι’ αυτό ζητούν τα ράπιντ τεστ.

➤ Β. Τα ράπιντ τεστ τα επιβάλλουν σε ολοένα περισσότερους και σε ολοένα μικρότερες ηλικίες διότι δεν τους ενδιαφέρει στ’ αλήθεια ο ιός, αλλά να στριμώξουν οικονομικά και χρονικά όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού, τα οποία θα υποχρεωθούν τοιουτοτρόπως να εμβολιαστούν.

➤ Το γενικό συμπέρασμα από τα παραπάνω αλλά και από όλα τα θεοπάλαβα που έχουμε δει να αποφασίζονται ερήμην μας «για το καλό μας» είναι ότι η ελευθερία μας δεν πρέπει ΠΟΤΕ να θεωρείται δεδομένη. Δεν είναι οικόπεδο που αγοράσαμε, το περιφράξαμε και τώρα το καμαρώνουμε. Η ελευθερία είναι ένα αγαθό για το οποίο πρέπει πάντοτε να αγωνίζονται και οι πολίτες και οι λαοί.

➤ Η εξουσία, με πρόσχημα τον κορονοϊό, εγκατάστησε για τα καλά την ανελευθερία στις ζωές μας. Δεν σκοπεύει να την απεγκαταστήσει και να μας δώσει πίσω την ελευθερία που μας έχει στερήσει. Πρέπει εμείς να αγωνιστούμε για να τα καταφέρουμε.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα