Υμνητής της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο… εκδότης Φουρθιώτης

Ύμνους στην κυβέρνηση της Ν.Δ. επιφύλασσε η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, η οποία επανακυκλοφορεί εσχάτως, παρέχοντας απλόχερα τη στήριξή της στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε έπειτα από πέντε μήνες παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί και αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά, σαν να μην τρέχει τίποτα, την έκδοση της εφημερίδας του, επιλέγοντας μάλιστα την πλέον φιλοκυβερνητική γραμμή. Υπενθυμίζεται ότι στους όρους αποφυλάκισης συγκαταλέγεται και η μη παρουσία του στις τηλεοπτικές εκπομπές, ωστόσο μπορεί να εκδίδει κανονικά την εφημερίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Φουρθιώτης βαρύνεται με τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας, ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία, ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία, ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, ηθικής αυτουργίας στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας, ηθικής αυτουργίας σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρας εκβίασης, ψευδούς καταγγελίας και πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος. Αν και είναι υπόδικος για όλα τα παραπάνω αδικήματα, τώρα εκδίδει εφημερίδα.

Επιπροσθέτως, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του στηρίζει την κυβέρνηση και συγκεκριμένα πρόσωπα που την απαρτίζουν, όπως ο Θάνος Πλεύρης. Αλγεινή εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι το φύλλο της εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη εξαίρει το έργο της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, με ρεπορτάζ που τιτλοφορείται «Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου συνεχίζει να αλλάζει το πρόσωπο στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας». Όσο για το περιεχόμενο του επίμαχου ρεπορτάζ, αυτό είναι τουλάχιστον διθυραμβικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα