Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Αιγάλεω. Δέκα επιτέθηκαν σε τέσσερις

Συνελήφθησαν τρεις από τους φερόμενους ως δράστες

Συνεχίζονται οι επιθέσεις μίσους μεταξύ νεαρών και ανήλικων οπαδών, παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς, τις συλλήψεις ακόμα και τους νεκρούς. Στο Αιγάλεω, τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στην οδό Κυπαρισσίας, ομάδα 10 ατόμων περικύκλωσαν τέσσερις ανηλίκους, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, και απαίτησαν να αφαιρέσουν τα διακριτικά της ομάδας του Παναθηναϊκού που φορούσαν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ύστερα από έρευνες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν στην περιοχή τρεις από τους φερόμενους ως δράστες, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών. Ο 17χρονος στην κατοχή του είχε ένα κατσαβίδι, ενώ ο 16χρονος ήταν οπλισμένος με ένα ξύλινο κοντάρι μήκους 83 εκατοστών. Σε βάρος των ανήλικων χούλιγκαν σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας και του νόμου περί όπλων, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών.

Το περιστατικό ήρθε σε συνέχεια αυτού που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Κολωνό, όπου οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τέσσερις ανηλίκους ηλικίας από 15 έως 17 ετών. Οι ένστολοι τους έκριναν υπόπτους κι έτσι προχώρησαν σε έλεγχο, κατά τον οποίο βρέθηκαν πάνω τους φωτοβολίδες.

Ετσι σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, και παράβαση του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα