Το θαύμα με τον κορονοϊό

Πρόκειται για… θαύμα! Διαγνώσθηκε με κορονοϊό την Παρασκευή το βράδυ και ανέβαλε την προγραμματισμένη για την Κυριακή και τη Δευτέρα επίσκεψή του στο Αγιον Ορος.

Αλλά χθες, δύο και κάτι 24ωρα μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε καλά και σήμερα ξεκινά και πάλι τις προεκλογικές του περιοδείες από τη Νέα Ιωνία, ενώ αύριο, Τετάρτη, επισκέπτεται Καβάλα, Θάσο και Δράμα. Ούτε βαλτός να ήταν ο κορονοϊός για να του χαλάσει την επίσκεψη!

Η είδηση ότι… νίκησε σε χρόνο-ρεκόρ και τον κορονοϊό (εκτός κι αν νοσούσε από πριν και δεν το είχε καταλάβει) έγινε γνωστή από δική του ανάρτηση, χθες, στα social media.

Δυστυχώς, εξαιτίας μιας τόσο… σύντομης ασθένειας, έχασε την ευκαιρία να προσκυνήσει αλλά και να συζητήσει με τους μοναχούς για τη ΝΙΚΗ, το κόμμα που έκανε την έκπληξη στις 21 Μαΐου, για το οποίο λένε στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ότι έχει μεγάλη βοήθεια από τις μονές του Ορους. Βέβαια, οι μοναχοί των μονών αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τη ΝΙΚΗ και, όπως λένε οι γνωρίζοντες, δεν ήταν ένα θέμα που επιθυμούσαν να συζητήσουν με τον πρόεδρο της Ν.Δ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα