Κυνική ομολογία Αδωνη για το ΕΣΥ

Παραδέχθηκε δημόσια ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψευδόταν όταν μιλούσε περί ενίσχυσης στα χρόνια της πανδημίας

Το γεγονός ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ικανός να πει οτιδήποτε για οποιονδήποτε, με στόχο να προφυλάξει την κυβέρνηση και τον ίδιο του τον εαυτό, ήταν γνωστό. Αυτός άλλωστε είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο υβριστής του Κώστα Καραμανλή που μετατράπηκε σε αυλοκόλακα των Σαμαρά και Μητσοτάκη.

Το γεγονός όμως ότι θα έφτανε στο σημείο να υπερασπιστεί την κυβέρνηση για τον άδικο θάνατο της γυναίκας στη Κω παραδεχόμενος το έγκλημα που συνέβη στη χώρα τα χρόνια της πανδημίας ήταν απρόσμενο ακόμα και για τον ίδιο. Προφανώς, ούτε ο κυνικός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν κατανόησε τι παραδέχθηκε χθες σε δημόσια θέα, λέγοντας πως, πράγματι, πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησης τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν η οικονομία και όχι η υγεία. Παραδέχθηκε επίσης ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψευδόταν, όταν έλεγε στα χρόνια της πανδημίας πως ενίσχυσε το ΕΣΥ.

«Ολα στη ζωή έχουν μια λογική. Πρώτα πρέπει να έχεις λεφτά. Αυτό κάναμε, φτιάξαμε την οικονομία κι έχουμε πάει στους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη. Τώρα, που έχουμε πλεόνασμα χρημάτων, πάμε στο δεύτερο, που είναι να φτιαχτεί το Σύστημα Υγείας. Να πάμε να φτιάξουμε το Σύστημα Υγείας χωρίς λεφτά γίνεται; Δεν γίνεται…» είπε με τον πλέον κυνικό τρόπο, παραδεχόμενος έτσι πως στα χρόνια της πανδημίας η κυβέρνηση ασχολείτο με την οικονομία.

Αλήθεια, οι άνθρωποι που τα προηγούμενα χρόνια έβλεπαν τους ανθρώπους τους να χάνονται στις αυτοσχέδιες ΜΕΘ του Κυριάκου Μητσοτάκη ή δεν μπορούσαν να φτάσουν στα νοσοκομεία πώς ένιωθαν ακούγοντας τον υπουργό να απαντά πως, ανάμεσα στη ζωή και στο χρήμα, επέλεξε το χρήμα; Και, αλήθεια, πώς μπορεί να ένιωθαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές της πρώτης γραμμής, που έβλεπαν ανθρώπους να χάνονται λόγω και της υπο-νοσηλείας, ακούγοντας τον κύριο Γεωργιάδη να λέει πως η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας είχε ως προτεραιότητα την οικονομία;

Ο κύριος Γεωργιάδης, λόγω της αλαζονείας που του προσφέρει το 41%, αλλά και της εκ γενετής αμετροέπειας που τον χαρακτηρίζει, ξεχνά πως στη χώρα μας θρηνήσαμε τουλάχιστον 35.000 ανθρώπους στα χρόνια της πανδημίας. Αρα, η ομολογία πως, εν μέσω αυτής της κρίσης, η κυβέρνηση ασχολείτο με την οικονομία ισοδυναμεί με ομολογία εγκλήματος εκ προμελέτης. Οσο η ηγεσία του κόμματος δεν αποδοκιμάζει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρό της τόσο γίνεται συνένοχη στον κυνισμό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα