Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται αυτή την ώρα σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Λεωφόρος Κηφισού, τη Λεωφόρος Συγγρού και τη Λεωφόρος Κατεχάκη.
Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η άνοδος του Λεωφόρος Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες και κατά διαστήματα στάση.
Δυσκολίες σημειώνονται και στην Αττική Οδός, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το ύψος του Ζεφυρίου έως την έξοδο της Λεωφόρου Κύμης.
Πού αλλού εντοπίζονται καθυστερήσεις
Προβλήματα καταγράφονται επίσης:
- Στην έξοδο της Λεωφόρος Φυλής στο ύψος του Καματερού.
- Στην έξοδο της Λεωφόρος Αθηνών από Χαϊδάρι έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου.
- Στη Λεωφόρος Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Στο κέντρο της Αθήνας, αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρος Συγγρού από Καλλιρρόης έως Διάκου και στη συνέχεια στη Λεωφόρος Αμαλίας.
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην άνοδο της Αρδηττού και της Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, καθώς και στην κάθοδο της Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από την πλατεία Ρηγίλλης έως το Σύνταγμα.
Τέλος, πολύ αυξημένη κίνηση σημειώνεται στην άνοδο της Λεωφόρος Κατεχάκη από Ηλιούπολη έως Καρέα.


