Σοκάρει η αποκάλυψη μιας υπόθεσης άγριας κακοποίησης και βιασμού ενός 17χρονου αγοριού στην περιοχή της Νίκαιας. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων –ενός 19χρονου, ενός 20χρονου και μιας 15χρονης– κατόπιν σχετικών ενταλμάτων, μετά από την καταγγελία της μητέρας του θύματος που περιέγραψε έναν αληθινό εφιάλτη.
Το χρονικό του βασανισμού
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο 19χρονος κάλεσε τον 17χρονο στο σπίτι του. Εκεί, εκτός από τον ιδιοκτήτη, βρισκόταν ένας ακόμη κοινός τους φίλος καθώς και η ανήλικη σύντροφος του 19χρονου. Αυτό που ξεκίνησε ως συνάντηση φίλων μετατράπηκε γρήγορα σε πεδίο φρικτών πράξεων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι δράστες άρχισαν να επιτίθενται στον ανήλικο, πετώντας του αντικείμενα όπως αυγά και ξύδι, ενώ παράλληλα τον χλεύαζαν και τον εξευτέλιζαν. Η κακοποίηση έλαβε ακόμη πιο σκοτεινές διαστάσεις, καθώς οι δράστες βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους με κινητό τηλέφωνο, μετατρέποντας τον μαρτυρικό εξευτελισμό σε υλικό πορνογραφίας.
Η τραγωδία για τον 17χρονο κορυφώθηκε όταν οι τρεις νεαροί τον εξανάγκασαν σε γενετήσιες πράξεις. Όπως καταγγέλθηκε, οι δράστες έφτασαν στο σημείο να βιάσουν τον ανήλικο χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι, προκαλώντας του ανείπωτο ψυχικό και σωματικό τραύμα.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν πλέον οι συλληφθέντες είναι βαρύτατες και αφορούν βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων.
Για την υπόθεση, η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:
«Από αστυνομικούς ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., συνελήφθησαν, δυνάμει εντάλματος, την 13-2-2026 σε περιοχή της Αττικής, -2- ημεδαποί, ηλικίας 20 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφία σε βάρος ανηλίκου κατά συναυτουργία. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και έτερη ανήλικη.
Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες μαζί με την ανήλικη, κατηγορούνται ότι προέβησαν στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, τον περασμένο Δεκέμβριο, εντός της οικίας του 19χρονου συλληφθέντα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».



