Βροχή από προτάσεις
Ελληνικό ενδιαφέρον για τον Μέμφις Ντεπάι αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος. Οπως αναφέρει ο Εκρέμ Κονούρ, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει προταθεί μεταξύ άλλων και στην ΑΕΚ.
- Από τον Γιάννη Κάρμα
Ο 32χρονος έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στα γήπεδα της γηραιάς ηπείρου, με Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λιόν, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, μετρώντας 192 γκολ και 111 ασίστ σε όλες τις ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί.
Το όνομα του Φρανκ Κεσιέ έβαλε στο προσκήνιο της «Ενωσης» η αφρικανική ιστοσελίδα africasoccer, το οποίο αναπαρήγαγε και το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων. Ο 29χρονος Ιβοριανός διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της σεζόν με την Αλ Αχλί και σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με την ομάδα της Τζέντα, τότε η επιστροφή στην Ευρώπη μοιάζει πιθανή. Ωστόσο, από την ΑΕΚ τονίζεται πως το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Οι περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Καταλανός διευθυντής ποδοσφαίρου των «κιτρινόμαυρων» Χαβιέρ Ριμπάλτα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθώς κινείται κάτω από τα ραντάρ. Η ΑΕΚ τη Δευτέρα το μεσημέρι έπαιξε φιλικό με την Κρασάβα στη Νέα Φιλαδέλφεια, διότι ο Μάρκο Νίκολιτς, όπως κάνει σε κάθε διακοπή πρωταθλήματος, δεν ήθελε μόνο προπονήσεις, αλλά και κάτι πιο έντονο.
Το τελικό σκορ έφτασε στο 7-1, με την «Ενωση» να δείχνει… ενεργή και σοβαρή εν όψει της επανέναρξης των πλέι οφ και του παιχνιδιού απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εν όψει του ντέρμπι μένει να φανεί και η κατάσταση των Πέτρου Μάνταλου (θλάση), Λούκα Γιόβιτς (κάκωση στο γόνατο) αλλά και του Τζέιμς Πένραϊς (χτύπημα στον ώμο), που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή με τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της ΑΕΚ κάνει αγώνα δρόμου, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπέρ του για να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού. Αντίθετα θα είναι ετοιμοπόλεμοι τόσο ο Σέρβος επιθετικός όσο και ο Σκοτσέζος μπακ.


