Δύο φαβορί και δύο ντέρμπι στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το Pamesτoixima.gr προσφέρει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» και το «Money Back»*

Οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι έτοιμες για νέες μάχες με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δύο φαβορί υπάρχουν στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, η Βραζιλία στο αυριανό ματς (17:00) με την Κροατία και η Πορτογαλία στο παιχνίδι του Σαββάτου (17:00), με το Μαρόκο. Φαβορί όμως ήταν και η Ισπανία στον αγώνα της φάσης των «16» με το Μαρόκο και αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Πιο αμφίρροπα είναι τα άλλα 2 ζευγάρια, που αρχίζουν στις 21:00, η αυριανή αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αργεντινή και το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία.

Επιλογές για σκόρερ, πέναλτι, τάκλιν, προσπάθειες προς την εστία

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους, για τα γκολ, τους σκόρερ, τις κάρτες, τα κόρνερ, τα πέναλτι, τα τάκλιν, τα σουτ, τις ασίστ, τις πάσες, τις προσπάθειες προς την εστία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στους 4 αγώνες την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους, καθώς και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Τόσο αύριο όσο και το Σάββατο προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Συνεχίζεται και το World Challengeτο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr με μοναδικές προσφορές* και δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα* περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr.

Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα