Τον ξέρανε ο ΟΦΗ

Ο Νέιρα χρυσός σκόρερ στις καθυστερήσεις στο 3-2 των Κρητικών που λύγισαν τον Αρη

Από… μηχανής Νέιρα για τον ΟΦΗ! Με μπάζερ μπίτερ του Αργεντινού μέσου οι Κρητικοί λύγισαν (3-2) στις καθυστερήσεις τον Αρη έπειτα από συναρπαστική και απίθανη ματσάρα στο Γεντί Κουλέ…

Ενα ματς που και οι δύο μπορούσαν να το κερδίσουν έληξε… στον άσο, καθώς ο Νέιρα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αλλάζοντας τη ροή του αγώνα στο δραματικό φινάλε! ΟΦΗ και Αρης προσέφεραν ένα χορταστικό ματς στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ σε ένα σχεδόν κατάμεστο γήπεδο στο Ηράκλειο. Το 2-0 των Κρητικών είχε άμεση απάντηση από τον Αρη για το 2-2, σε ένα ματς που τα είχε όλα, αλλά τους γηπεδούχους να μιλούν στο τέλος.

Ο Πάλμα λίγο πριν από το γκολ του ΟΦΗ σημάδεψε το δοκάρι, σε μία φάση που θα μπορούσε να φέρει τούμπα όλο το σκηνικό. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 17′ με τον Ντίκο, για να φτάσει στο 2-0 με τον Θοράρινσον στο 38′.

To παιχνίδι είχε ήδη από το ξεκίνημα φρενήρη ρυθμό, με τις φάσεις να εναλλάσσονται για τις δύο ομάδες. Στο 41′ ο Μορόν μείωσε για τον Αρη ξαναβάζοντας την ομάδα του για τα καλά στο ματς και δίνοντας νέο ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν τους Κρητικούς ψάχνοντας την ολική ανατροπή. Η λύση για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε στο 68′, με τον Φαμπιάνο να σκοράρει για το 2-2 (μετά το ΟΚ του VAR).

Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός, αμφότεροι οι αντίπαλοι έψαχναν πλέον το τρίτο γκολ που πιθανότατα θα τους οδηγούσε στην επικράτηση και την αγωνία στο κατακόρυφο. Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες να πετύχουν το νικητήριο γκολ, οι δύο γκολκίπερ είχαν πολλή δουλειά, με τον Νέιρα να κρίνει τα πάντα και τον Οντουμπάτζο να σώζει τον Αρη στη γραμμή και από ένα ακόμη τέρμα. Ο Μορόν, ωστόσο, έχασε σημαντική ευκαιρία για τον Αρη πριν από τη λήξη.

Διαιτητής: Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Καρό (76′ Πασαλίδης), Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Γκαγιέγος, Μεγιάδο, Μπάκιτς (84′ Νέιρα), Θοράρινσον (84′ Αμπάντα), Ντίκο (76′ Φελίπε), Τοράλ (61′ Μοσκέρα).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Νταρίντα, Ζουλ (46′ Ντουκουρέ), Κάρλσον (80′ Ζαμόρα), Ρουπ (80′ Τζούρασεκ), Πάλμα, Μορόν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα