Μετά την τριάρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός βλέπει… αστέρια

Και τώρα Μπράγκα!

Ηταν μια εμφάνιση που είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός! Το άνετο 3-0 επί του Βόλου στη σχεδόν γεμάτη Λεωφόρο συνοδεύτηκε από πειστική εμφάνιση, «πράσινο» ξέσπασμα, αλλά και… μήνυμα εν όψει Μπράγκα.

  • Από τον Θοδωρή Λινάρδο

Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τους Πορτογάλους για την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πριν από το κυρίως… μενού φρόντισαν για το… ορεκτικό, με την εξαιρετική εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Το να μπει η ομάδα με το δεξί στη Σούπερ Λιγκ ήταν μονόδρομος για τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Το ροτέισον ήταν επιβεβλημένο, οι απαραίτητες ανάσες δόθηκαν, ο Σέρβος κόουτς διαχειρίστηκε άψογα τις διαθέσιμες επιλογές του και οι «πράσινοι», αποζημιώνοντας το κοινό τους, βλέπουν πια μόνο το «σεντόνι» και τα αστέρια!

Πιο αρμονική εκτέλεση του πλάνου του στον πρώτο αγώνα της σεζόν για τη Σούπερ Λιγκ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Γιοβάνοβιτς, λίγα 24ωρα πριν από τη ρεβάνς των… plus 25.000.000 ευρώ με την Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Βόλο με τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Τσέριν 11′, Iωαννίδης 37′, Βέρμπιτς 74′) και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στον ευρωπαϊκό «τελικό». Συν τοις άλλοις, αυτό που κρατά από το ματς με τους Θεσσαλούς ο Παναθηναϊκός είναι η στήριξη του κόσμου προς τον Σπόραρ. Παράλληλα, η «πράσινη» ΠΑΕ με τοποθέτησή της έβαλε κατά της ΕΠΟ και των διαιτητικών αποφάσεων.

«Είναι σημαντικό που ήμασταν σοβαροί παραμονές ενός σπουδαίου αγώνα. Θα είμαστε όπως πρέπει με την Μπράγκα. Το ΟΑΚΑ στην παρούσα περίσταση είναι το ιδανικό για εμάς – εκεί έχει ζήσει η ομάδα εξίσου μεγάλες στιγμές» είπε ο Γιοβάνοβιτς. «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας» τόνισε ο Μπράτσος.

Στη Λεωφόρο βρέθηκαν παλιοί άσοι της ομάδας (Λέτο, Κλέιτον), ενώ φαίνεται ότι υπάρχει διαρκής επαφή με «πρώην», καθώς στον Νάνο εστάλη μια φανέλα δώρο και στον Χένρικσεν μεταφέρθηκαν ευχές για τα γενέθλιά του. Διαιτητής στο ματς με την Μπράγκα ορίστηκε ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Σένκενφελντ (71′ Πάλμερ-Μπράουν), Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πέρεθ (46′ Αράο), Τσέριν, Μπερνάρ (82′ Τζούρισιτς), Παλάσιος (46′ Αϊτόρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (58′ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Αλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67′ Κίτσος), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς (46′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς, Κόμπα, Μαχαίρας (67′ Ταχάτος), Μραζ (46′ Μωραΐτης).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα