Οι ερυθρόλευκοι και με ροτέισον κέρδισαν εύκολα 3-0 τον Βόλο και πάνε φουριόζοι για τα πλέι οφ

Καθάρισε!

Εκανε τη δουλειά και με… ροτέισον ο Ολυμπιακός κερδίζοντας εύκολα 3-0 τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα μπει αγριεμένος στη μάχη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρολεύκους», που έκαναν το «6 στα 6» με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο ο Αγιουμπ Ελ Κααμπί, σκοράροντας για 7o διαδοχικό ματς, φτάνοντας με τα δύο που πέτυχε (27′, 45’+6′) τα 22 γκολ στη σεζόν. Δίχτυα βρήκε και ο Γιόβετιτς (87′).

  • Από τον Χάρη Δάντση

Με έξι αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό και με 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του Πειραιά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχοντας φυσικά στο μυαλό του και το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε τα γάντια του βασικού στον Τζολάκη, ενώ πρώτη φορά χρησιμοποίησε τον 20χρονο Αγγλο στόπερ Αμπι, στο πλευρό του Ρέτσου. Από την άλλη το πλάνο του Χρήστου Κόντη πήγε… περίπατο με το «καλησπέρα», καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπαριέντος για… σκαριά στο πρόσωπο του Μασούρα. Οι «ερυθρόλευκοι» με αιχμή του δόρατος τον καυτό Ελ Κααμπί δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν και τα κατάφεραν με τον Μαροκινό σέντερ φορ που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά από γέμισμα του Ορτα στο 27′. Στο 43′ ο Ορτέγκα είδε τον Κόβατς να του λέει «όχι», ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ποντένσε κέρδισε πέναλτι από τον Μύγα. Ο Ελ Κααμπί που ανέλαβε την εκτέλεση το αξιοποίησε, διπλασιάζοντας τα τέρματα των Πειραιωτών στο 45’+6′.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Στο 56′ ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα για φάουλ του Ρέτσου (συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ) στο 56′, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Το 3-0 έγινε από τον Γιόβετιτς στο 87′ από ασίστ του Ελ Αραμπί, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Ποντένσε στο 89′ για χέρι του Ναβάρο. Στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου βρέθηκε ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (60′ Γιόβετιτς), Αμπι, Ρέτσος (60′ Μπιανκόν), Ορτέγκα, Τσικίνιο (73′ Ναβάρο), Εσε (60′ Αλεξανδρόπουλος), Ορτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (73′ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Ράτσιτς, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (46′ Κίτσος), Μπαριέντος, Ασεχνούν (75′ Ταχάτος), Ολιβέρα (60′ Μπερτόγλιο), Κόμπα (83′ Ασλανίδης), Μωραΐτης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα