Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το παιχνίδι με τον Βόλο (2-1) και στρέφεται πλέον σε αυτό με την Καβάλα, στο οποίο θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Ο Ρενάτο Σάντσες επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Πελίστρι ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Τσέριν, ενώ από χθες έχουν τεθεί εκτός οι Ντέσερς και Λαφόν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Ο Σίριλ Ντέσερς έπαιξε για πρώτη φορά βασικός ύστερα από 2,5 μήνες και ήταν εξαιρετικός στα 70 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Νιγηριανός φορ ήταν πολύ ορεξάτος, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας μ’ ένα υπέροχο τελείωμα και λίγο μετά πήρε και το πέναλτι που οδήγησε στο 2-0, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μπακασέτα. Γενικά, ήταν ιδιαίτερα κινητικός, ξεφεύγοντας αρκετές φορές από την άμυνα του Βόλου. Πάνω όμως που οι «πράσινοι» πίστεψαν ότι βρήκαν τον φορ που περίμεναν τόσο καιρό, βλέπουν τον Ντέσερς να αποχωρεί για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Νιγηρίας για το Κόπα Αφρικα, κι έτσι μένουν με την… όρεξη.
Ο ίδιος μίλησε χθες για τον αγώνα και για το πώς είναι το συναίσθημα να παίζεις πρώτη φορά βασικός έπειτα από τόσο καιρό: «Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα. Είναι λίγο ανάμεικτο, βέβαια. Είχα τραυματιστεί και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα για πολύ καιρό. Τώρα είμαι πίσω. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, με τη νίκη. Τώρα πάω να αντιπροσωπεύσω τη χώρα μου, το οποίο με κάνει βέβαια πολύ περήφανο. Εχουμε ευκαιρία να πάμε μακριά. Ελπίζω να πάρω αυτοπεποίθηση από κει, λίγο ρυθμό, και μετά να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο καλός, και να βοηθήσω την ομάδα».


