Ποσά ρεκόρ για την UEFA
Η UEFA ετοιμάζεται να καταγράψει έσοδα ρεκόρ άνω των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από νέες τηλεοπτικές συμφωνίες.
Όπως αναφέρει σήμερα (30/4) το Bloomberg News, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία πέτυχε αύξηση 40% στην τελευταία πώληση δικαιωμάτων μετάδοσης για τις κορυφαίες διοργανώσεις της, σύμφωνα με πηγές κοντά στο θέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFA έχει συμφωνήσει για τα δικαιώματα μετάδοσης των ανδρικών τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του Champions League, σε περίπου 20 χώρες στην Ευρώπη και την Αμερική, εκτός των ΗΠΑ.
Αυτή η επιτυχία υπογραμμίζει την αυξανόμενη επιρροή και την οικονομική δύναμη της UEFA στην παγκόσμια αγορά του αθλητισμού, θέτοντας νέο ορόσημο στις συμφωνίες αθλητικής μετάδοσης.




