O Λόβρο Μάγερ αποτελεί βάσει των αριθμών την πιο επιτυχημένη μεταγραφή της ΑΕΚ, με τον Κροάτη να δείχνει την τεράστια ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του στην «Ενωση» και την προσαρμογή του στο νέο του περιβάλλον.
Αναλυτικά ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά, ξεκίνησα δυνατά τη σεζόν. Το γεγονός ότι βρίσκονται εδώ αρκετοί δικοί μας παίκτες με βοήθησε σημαντικά. Ο Βίντα είναι φυσικά εδώ, όπως και ο Λούκα Γιόβιτς. Ο σύλλογος είναι φανταστικός, όλοι ζουν για το ποδόσφαιρο, όλα είναι εξαιρετικά οργανωμένα. Εχουμε μια σπουδαία ομάδα, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και νιώθω υπέροχα».
Ο Κροάτης άσος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη Βόλφσμπουργκ, η οποία του κόστισε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επισημαίνοντας πως η μετακόμισή του στην Ελλάδα αποδείχθηκε η ιδανική επιλογή: «Ηταν απογοητευτικό που έχασα το Μουντιάλ, δεν μπορώ να πω το αντίθετο. Δυστυχώς, η προηγούμενη σεζόν στη Βόλφσμπουργκ ολοκληρώθηκε όπως ολοκληρώθηκε. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα αλλά και σπουδαία παιχνίδια. Κάποια πράγματα, όμως, δεν μπορείς να τα επηρεάσεις. Θεωρώ ότι πήρα μια πολύ καλή απόφαση ερχόμενος στην ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίζω το ποδόσφαιρό μου. Στόχος μου είναι να βρίσκομαι σε καλή φόρμα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την Εθνική».
