Η επικοινωνία των fake news

Η επικοινωνία δεν είναι εργαλείο της πολιτικής, αλλά εφαρμογή της πολιτικής. Δεν είναι «λόγια» η επικοινωνία, αλλά πράξη και μάλιστα κορυφαία.

Ο τρόπος
με τον οποίον κάποιο κόμμα, μια παράταξη ή ομάδα ανθρώπων επιλέγει για να περάσει στην κοινωνία τις απόψεις, τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις της φανερώνει πολλά για τον αληθή χαρακτήρα της και την ποιότητα των ιδεών και των στελεχών της.

Πάνω
απ’ όλα η επικοινωνία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και ενεργεί η ηγετική ομάδα του κόμματος, της παράταξης ή της συλλογικότητας.

Η Νέα Δημοκρατία
με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πεδίο δόξης λαμπρό και αναρίθμητες ευκαιρίες για να σημειώσει μια σειρά από επιτυχίες στην άσκηση των αντιπολιτευτικών της καθηκόντων. Στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών, στον τομέα της ιδεολογίας αλλά -κυρίως- στα εθνικά θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα διαρκές… ναυάγιο.

Τίποτε
 απ’ όλα όσα έχει προωθήσει και εφαρμόσει δεν έχει στεφθεί με επιτυχία και το χειρότερο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί «επιτυχία» ό,τι η πλειονότητα των πολιτών αντιμετωπίζει σαν καταστροφή. Ενα από τα ηχηρότερα παραδείγματα αυτής της αντίθεσης κυβέρνησης και κοινωνίας είναι η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αντί
η Ν.Δ. να στοχεύσει στα βασικά και τα καίρια, η επικοινωνιακή ομάδα της κάνει διαδρομές στα θολά νερά των fake news, των ψεύτικων ειδήσεων. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αξιολογώντας ανεπιτυχώς τις ειδήσεις και τα προς σχολιασμό ζητήματα καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Βολιβίας και ομοϊδεάτη του Αλέξη Τσίπρα, Εβο Μοράλες σχολιάζοντας ότι «η νέα κατοικία του είναι αξίας 34.000.000 δολαρίων».

Η αλήθεια
είναι ότι ο Εβο Μοράλες ζει σε κτίριο όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες και η κατοικία του απασχολεί δύο ορόφους από τον κυβερνητικό ουρανοξύστη.

Δεν
είναι δικό του το κτίριο, όπως δεν είναι ιδιοκτησία του Αλέξη Τσίπρα το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο του Προκόπη Παυλόπουλου.

Είναι
κρίμα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας η επικοινωνιακή ομάδα της Ν.Δ. να αφιερώνει κόπο και χρόνο σε fake news της συμφοράς…

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα