Σπυράκη (επιτέλους) τέλος! Εφυγε απο εκπρόσωπος Τύπου

Και επισήμως η Μαρία Σπυράκη θα είναι εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής, αφού «δεν τράβαγε» για την Α’ ΘεσσαλονίκηςΠλήρης είναι η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της χθεσινής «δημοκρατίας», καθώς ανακοινώθηκε επισήμως ότι την Παρασκευή η Μαρία Σπυράκη, ως εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής, παραδίδει στη Σοφία Ζαχαράκη τη σκυτάλη της εκπροσώπησης της Ν.Δ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε χθες με την κυρία Σπυράκη την ευχαρίστησε για την «πολύτιμη παρουσία της και την επιτυχημένη διαδρομή της» ως εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. και της ευχήθηκε καλή επιτυχία «για την επανεκλογή της στην Ευρωβουλή». 

Από το Μοσχάτο η επανατοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη στο ευρωψηφοδέλτιο παρουσιάζεται ως επιβράβευσή της για την πρόσφατη ανάδειξή της ως ευρωβουλευτού της χρονιάς στο πεδίο της βιομηχανίας, της έρευνας και της καινοτομίας. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι διαφορετική. Η υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη στην Α’ Θεσσαλονίκης -όπως η ίδια είχε ανακοινώσει από το περασμένο φθινόπωρο- για τις εθνικές εκλογές «δεν τράβαγε» και η ίδια δεν επιθυμούσε να αφήσει τη «σιγουριά» των Βρυξελλών και να ρισκάρει την εκλογή της στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ενόχληση

Η εκ νέου υποψηφιότητα της Μαρίας Σπυράκη για την Ευρωβουλή και η σχεδόν βεβαιότητα της επανεκλογής της δεν αντιμετωπίζονται θετικά από όλους τους συνυποψηφίους της στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, ιδίως από αυτούς που είναι στο όριο να εκλεγούν και ήλπιζαν να αυξήσουν τις πιθανότητες εκλογής τους με τη «μετακόμιση» της Μαρίας Σπυράκη στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Η τυπική τελετή παράδοσης – παραλαβής της θέσης του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. από τη Μαρία Σπυράκη στη Σοφία Ζαχαράκη θα γίνει την Παρασκευή. «Μεγάλη τιμή και διπλή ευθύνη» χαρακτήρισε τον ορισμό της στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. η Σοφία Ζαχαράκη με ανάρτησή της στο facebook.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα