Σπείρα απήγαγε 35χρονη σύζυγο επιχειρηματία!

Ακόμη μια απαγωγή γυναίκας γνωστού επιχειρηματία της δυτικής Αττικής, που κρατήθηκε μυστική για έναν μήνα, εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», έχουν προσαχθεί τουλάχιστον επτά μέλη της εγκληματικής ομάδας. Η Ασφάλεια Αττικής κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποίησε τις έρευνες και εντόπισε τους δράστες, αφού πρώτα άφησαν ελεύθερη την 35χρονη όμηρο, μετά την καταβολή των λύτρων.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, οι προσαγωγές των μελών της συμμορίας έγιναν χθες από συνοικίες της δυτικής Αττικής και μάλιστα το ένα από τα βασικά στελέχη οδηγούσε πολυτελές αυτοκίνητο την ώρα που οι αστυνομικοί το ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Η απαγωγή είχε γίνει στις 25 Μαΐου, στην περιοχή της Νέα Περάμου, κοντά στη Σχολή Πυροβολικού. Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στην 35χρονη γυναίκα και τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της την ακινητοποίησαν και με την απειλή όπλων την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο. Αμέσως τηλεφώνησαν στον σύζυγό της, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης δεκάδων φορτηγών, και του ζήτησαν αρχικά 600.000 ευρώ, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Ο επιχειρηματίας δεν είχε όμως την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των απαγωγέων. Υστερα από αρκετές τηλεφωνικές επαφές, έκλεισε η συμφωνία να τους καταβάλει αρκετά λιγότερα χρήματα και κοσμήματα που είχε η οικογένεια.

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου, αφού οι δράστες πήραν τα λύτρα, κράτησαν την υπόσχεσή τους και άφησαν ελεύθερη τη γυναίκα, έπειτα από τρεις εβδομάδες ομηρίας, κοντά σε στρατιωτική μονάδα στην Πάχη Μεγάρων. Το θύμα αναζήτησε βοήθεια στον σκοπό της πύλης του στρατοπέδου, ο οποίος πίστεψε ότι κάποιο πρόβλημα υγείας είχε, καθώς αυτά που του έλεγε για την απαγωγή τού φάνταζαν εξωπραγματικά! Τελικά ο σκοπός κάλεσε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου και ειδοποίησαν τον σύζυγό της. Οπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς, οι δράστες την κρατούσαν σε τροχόσπιτο και της συμπεριφέρθηκαν καλά. Η Ασφάλεια Αττικής έπειτα από έρευνες εντόπισε το κρησφύγετο όπου κρατούσαν όμηρο τη γυναίκα και εκεί βρήκαν πολύτιμα στοιχεία που τους οδήγησαν στα ίχνη της σπείρας. Τα μέλη των απαγωγέων είναι Ελληνες και Αλβανοί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Γιώργος Μεστός

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα