Λάδι στη φωτιά από Πάγκαλο για τη «μαύρη τρύπα» στο ΠΑΣΟΚ

Παρόλο που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε… σιωπητήριο για τη «μαύρη τρύπα» του ΠΑΣΟΚ και χθες συνέχισαν κάποιοι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Στην κόντρα για το φέσι του ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα» ότι «ο Βενιζέλος κάκιστα ξεκίνησε το θέμα», ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το εάν θα έπρεπε να πάει το θέμα της «μαύρης τρύπας» στον εισαγγελέα, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι πρέπει «να τελειώσει πρώτα ο έλεγχος, να πάνε τα στοιχεία στην Κεντρική Επιτροπή και εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες, το θέμα να πάει στον εισαγγελέα».

Εκτός όμως από την υπεράσπιση στο πρόσωπο του κ. Παπανδρέου, ο κ. Πάγκαλος του επέρριψε ευθύνες για το γεγονός ότι δεν παρέλαβε τον φάκελο με τα οικονομικά στοιχεία που του έδωσε ο κ. Βενιζέλος, δηλώνοντας: «Δεν νομίζω ότι έπραξε καλά ο Παπανδρέου. Εγώ θα έπαιρνα τον φάκελο και θα σχολίαζα το περιεχόμενό του».

«Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η οργισμένη απάντηση του Γ. Παπανδρέου» είπε στον Alpha 9,89 ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και πρόσθεσε ότι «ο Γ. Παπανδρέου δεν δημιούργησε καμία “τρύπα” 113.000.000 ευρώ. Τα 113.000.000 που εμφανίζονται ως “μαύρη τρύπα” είναι οι συνολικές δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ που συσσωρεύτηκαν εδώ και χρόνια». Από τη μεριά του, το βενιζελικό μπλοκ επέμενε στις απόψεις του περί διαφάνειας, ενώ άφηνε να διαρρεύσει ότι μετά τις γιορτές θα υπάρξει συνάντηση των κ. Σαλαγιάννη και Σπυρόπουλου στο πλαίσιο των οδηγιών του κ. Βενιζέλου.

Νίκος Ελευθερόγλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα