ΠΑΟ για ολλανδικό χτύπημα

Τα ολλανδικά «χτυπήματα» από τον Παναθηναϊκό με οδηγό τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αναμενόμενα και βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού της Αλκμααρ Ερικ Φάλκενμπουργκ, που αγωνίστηκε δανεικός στη Ναϊμέγκεν. Σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα, ο παίκτης παρακολουθείται αρκετό καιρό και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν άμεσα. Ο Φάλκενμπουργκ έχει δεχθεί «κρούση» και από την Μπρέντα, όμως πρώτη του επιλογή είναι να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ο Ολλανδός ξεκίνησε στις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ και στη συνέχεια προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα, όπου τη σεζόν 2009/10 σημείωσε 10 γκολ σε 30 αγώνες. Στην Αλκμααρ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, καθώς από το 2010 έως τον περασμένο Ιανουάριο είχε 43 συμμετοχές (28 βασικός), σημειώνοντας 10 γκολ. Στις 28 Ιανουαρίου παραχωρήθηκε δανεικός έως το τέλος της σεζόν στη Ναϊμέγκεν, όπου είχε 14 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ.

Επίσης, τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Σουηδού Μπαϊράμι της Τβέντε, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον Τσέχο χαφ Μπόρεκ. Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής, αρχές Ιουνίου, θα αποφασίσει ο Γιώργος Καραγκούνης εάν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός της Εθνικής έχει πάντα επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, στον οποίο έχει εξηγήσει ότι θέλει να ζυγίσει τότε όποια πρόταση θα έχει.

Σε προφορική συμφωνία με τον Μπουμσόνγκ ήρθε η διοίκηση για την αποχώρησή του και τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθεί. Ο Πορτογάλος Σαλβαδόρ Αγκρα έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπέτις, όμως ο σύλλογος της Ανδαλουσίας έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η τελευταία ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον είναι η Μπράγκα.

Το ζήτημα πάντως της άδειας για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ «καίει» αυτή την ώρα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να πάρει επάνω του το θέμα, αναζητώντας τρόπους προκειμένου να καλύψει την εγγυητική που του ζήτησε η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» κάνει επαφές για να βρει τα χρήματα που απαιτούνται, συζητώντας με μετόχους αλλά και με οικονομικά δυνατούς φίλους της ομάδας. Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι χρειάζονται 5.000.000 και όχι 10.000.000 ευρώ που ζητάει η Επιτροπή, καθώς συνυπολογίζουν το ομολογιακό δάνειο που έχει ήδη κανονιστεί. «Ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Στον καινούργιο φάκελο υπάρχουν όλα τα στοιχεία, είναι πλήρης. Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή δεν θα υπάρξει πρόβλημα» δήλωσε χθες ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Αντώνης Κατσαρός

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα