«Εχουμε υλικό και τεχνικό»

Ο Χαβιέ Σαβιόλα ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη χθεσινή του παρουσίαση από τον Ολυμπιακό (παρουσία οπαδών της ομάδας), ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκλεψε την παράσταση με τις αποκαλύψεις του. Ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» επανέλαβε τη σκέψη του να αποχωρήσει από την προεδρία, εφόσον παραμείνει «όμηρος των εισαγγελικών Αρχών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ έβαλε φρένο στην προπονητολογία, αναφέροντας: «Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά! Ο Ολυμπιακός, όταν ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα είναι έτοιμος. Εχουμε πολύ καλό υλικό και θα ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οταν μια ομάδα έχει δουλέψει σκληρά, είναι λογικό να είναι κουρασμένη και να μην αποδίδει τα μέγιστα στα φιλικά. Η προπονητολογία δεν ωφελεί κανέναν. Οποιαδήποτε διορθωτική αλλαγή χρειαστεί θα την κάνουμε». Τη βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη εξέφρασε, άλλωστε, και ο ίδιος ο Μίτσελ στον Γιάννη Βρέντζο.

Το καλωσόρισμα στον Αργεντινό σούπερ σταρ έγινε από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είναι κόσμημα για το πρωτάθλημά μας. Κάναμε την υπέρβαση. Οταν θα είναι έτοιμος, θα μας κάνει χαρούμενους. Αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο είναι η καθημερινή μιζέρια. Οσοι μπορούμε θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Τέτοιες υπερβάσεις θα πρέπει να κάνουν κι άλλοι».

Ο Σαβιόλα ανταπέδωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ευχαριστώ τον κόσμο, νιώθω ήδη την αγάπη του. Θέλω να του την ανταποδώσω. Από την πρώτη στιγμή σκεφτόμουν ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Οταν το σκέφτηκα πιο σοβαρά, το κίνητρο ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ και, στη συνέχεια, με ενέπνευσε η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω για να κάνει η ομάδα κάτι καλύτερο στην Ευρώπη».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επανέλαβε, κλείνοντας, την πρόθεσή του να αφήσει την προεδρία. «Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του Κορρέ και της Παπανδρέου. Να μην υπάρχει, πάντως, καμία ανησυχία. Θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό». Ο Μαρινάκης είχε προαναγγείλει αυτή την απόφαση λόγω του αθλητικού νόμου που προέβλεπε κυρώσεις σε προέδρους ακόμη και για επεισόδια μακριά από το γήπεδο. Τέλος, μίλησε και για το ίδρυμα του Ολυμπιακού που σχεδιάζει: «Πιστεύω ότι μέσα στον χρόνο θα μπορούμε να το λειτουργήσουμε. Ο Ολυμπιακός βοηθάει ήδη τον κόσμο, αλλά δεν έχει σημασία να το λες».

Ο Τζεμπούρ βρίσκεται στην έξοδο και, μετά τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι σε επαφές με την Ελτσε, ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Marca αποκάλυψε ότι ο Αλγερινός βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάλαγα, συνδέοντας το όνομα του Ελισέου, καθώς, όπως ανέφεραν, ο αριστερός ακραίος της Μάλαγα ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Δυνατό φιλικό έχει σήμερα (21.00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη, σε ένα από τα τελευταία σοβαρά τεστ (ακολουθεί και η Βαλένθια στο Μεστάγια). Ο Παπαδόπουλος τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ και την αποστολή απαρτίζουν οι: Μέγερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέβας, Μεντζανί, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σιόβας, Σαβιόλα, Βάις. Το απόγευμα, πριν από τον αγώνα με την Αντερλεχτ, στις 7 το απόγευμα, μπροστά από τη θύρα 7 θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα της σεζόν 2013-2014, την οποία κοσμούν τα τέσσερα αστέρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα