«Φύγετε οι τρεις, ελάτε εσείς»

Οι πύλες στου Ρέντη ανοίγουν και εντός των επόμενων ωρών αναμένονται αποχωρήσεις τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και παράλληλα αφίξεις δύο νέων παικτών.

Ο Χοσέ Χολέμπας ετοιμάζεται για μετακόμιση στην Τουρκία, καθώς η Μπεσίκτας φέρεται να επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του. Οπως ανέφεραν χθες τα γειτονικά ΜΜΕ, οι Τούρκοι προσφέρουν στον πειραϊκό σύλλογο 2.250.000 ευρώ για τον διεθνή αριστερό οπισθοφύλακα και είναι θέμα χρόνου να κλείσει το θέμα της μεταγραφής του. Εξάλλου, όπως υποστήριζαν, η διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι μικρή, της τάξεως των 250.000 ευρώ, και αναμένεται να ξεπεραστεί σύντομα για την ολοκλήρωση του deal. Στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Χολέμπας, αντικαταστάτης του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Γκαετάν Μπονγκ. Ο 25χρονος Καμερουνέζος μπακ της Βαλενσιέν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι φέρονται να προσφέρουν 1.000.000 ευρώ στη γαλλική ομάδα όπου ανήκει.

Παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά αναμένεται να αποτελέσει σύντομα και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός, που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ Γκονζάλεθ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεϊτάρ και σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα άνθρωπος της ομάδας από την Ιερουσαλήμ βρίσκεται στην Αθήνα. Οι επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών φέρεται ότι είναι σε προχωρημένο επίπεδο και εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας. Οπως και με τον Τόμας ντε Βινσέντι, που θα παραχωρηθεί δανεικός.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου προσπαθούν να κλείσουν «κόφτη». Ο 24χρονος από το Μάλι αμυντικός χαφ Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι ο εκλεκτός των «ερυθρολεύκων», ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη η χρυσή τομή με τους ανθρώπους της Μπαστιά. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Πιέρ Ισά χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση και στον Πειραιά υπάρχει αισιοδοξία ότι ο «γάμος» μεταξύ Ολυμπιακού και του Αφρικανού μέσου θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ικανοποίηση επικρατεί στο λιμάνι από τις εμφανίσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών και ειδικά για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Σλοβάκο Βλαντιμίρ Βάις. Ο Μίτσελ θα αρχίσει σήμερα τις πρόβες ενδεκάδας για το δευτεριάτικο ματς με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ για τη Σούπερ Λιγκ. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Θέλουμε να συνδυάσουμε σωστά τους ξένους παίκτες με τους Ελληνες. Οπως φάνηκε και στο ματς με τη Βαλένθια πάμε σωστά και εκτιμώ ότι έχουμε σταθερή βελτίωση».

Πρόσθεσε επίσης ότι «η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι υποχρέωση για εμάς. Και όχι μόνο, πρέπει να παίξουμε και όμορφο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσφέρουμε καλό θέαμα» και κλείνοντας επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός «δεν έχει μεγάλη διαφορά από έναν ισπανικό σύλλογο. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, τόσο στην οργάνωση όσο και στη δομή του. Σε όλα τα επίπεδα καταλαβαίνεις ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα