Από την Πλατεία πάει στο Βέλγιο

Το οπλοστάσιο του Μίτσελ Γκονζάλεθ για την αποψινή (20.30 N/S 2) εκτός έδρας δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο είναι (σχεδόν) γεμάτο, με αποτέλεσμα τα διλήμματά του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού να είναι πολλά. Εξάλλου, την αναμέτρηση αυτή ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» την αντιμετωπίζει και ως… πρόβα για τη μάχη της ερχόμενης Τετάρτης με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρομπέρτο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών, με τον Μίτσελ ωστόσο να προβληματίζεται για τον παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Τη θέση αυτή διεκδικεί τόσο ο Μανωλάς, που προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση ενάντια στον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική, όσο και ο Μετζανί.

Ο Γκαετάν Μπονγκ έχοντας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του βάζει ακόμα ένα δίλημμα στον προπονητή του. Οι λόγοι για τους οποίους πονοκεφαλιάζει ο 50χρονος κόουτς είναι αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει απόψε τον Καμερουνέζο μπακ προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ή να τον προφυλάξει. Το γεγονός ότι ο Χολέμπας έχει βρει τα πατήματά του κάνει πιο δύσκολο το έργο του σχετικά με τον ποιον θα προτιμήσει για να καλύψει το αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Αλλωστε, ως δεξιός μπακ θα χρησιμοποιηθεί ο Μανιάτης.

Το δίδυμο που θα αγωνιστεί στον χώρο του κέντρου πίσω από τον επιτελικό μέσο (αυτός πιθανότατα θα είναι ο Ντομίνγκεζ) είναι κάτι που απασχολεί επίσης έντονα τον κόουτς των νταμπλούχων. Θα επιλέξει τους Εντινγκά – Γιαταμπαρέ, Σάμαρη – Γιαταμπαρέ ή Εντινγκά – Σάμαρη; Θα φανεί σε λίγες ώρες. Οπως και να ‘χει, πάντως, ο Σάμαρης θα είναι το κεντρικό πρόσωπο απόψε, καθώς επιστρέφει στην Πλατεία όπου αγαπήθηκε (για πρώτη φορά) ως αντίπαλος.

Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να βρεθούν -στην περίπτωση που ο τεχνικός των νταμπλούχων επιλέξει σύστημα 4-3-3, οι Κάμπελ και Βάις, ενώ μια θέση στην κορυφή διεκδικούν οι Σαβιόλα και Μήτρογλου. Χρόνο συμμετοχής δεν αποκλείεται ωστόσο να πάρει και ο Σέποβιτς, ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι «θέλω να πετύχω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό». Παράλληλα, ο (τραυματίας) Μασάντο υποστήριξε ότι «μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να φέρει δύο ισοπαλίες στη σειρά».

Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Πανιωνίου, ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Κολοβό. Η πιθανή σύνθεση των «κυανέρυθρων»: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Αραβίδης, Μενδρινός, Λάζνικ, Γιάννου.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα