Ο Νιγηριανός επιθετικός πήρε εξιτήριο και βρέθηκε και πάλι μαζί με υπόλοιπη ομάδα και τον Μίτσελ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Μάικλ Ολαϊτάν! Ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού έπειτα από 10 ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και αφήνει πίσω του τον εφιάλτη που έζησε στις 2 Μαρτίου, όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και από όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού επιτελείου όταν έκανε την εμφάνισή του στην ταβέρνα όπου γευμάτιζαν, δηλώνει μάλιστα ότι θα γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ.

«Επιτέλους αυτή η μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Νιώθω ευλογημένος γιατί σε αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος. Ευτυχώς θα επανέλθω σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ, για να σας ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη. Μέχρι τότε πρέπει να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Θα φέρουν κι άλλους τίτλους και δόξα στην Ολυμπιακάρα» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του Ολαϊτάν στα social media, ενώ ο Μίτσελ ανέβασε μια φωτογραφία (κατά τη διάρκεια του γεύματος) μαζί με τον παίκτη.

Από κει και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στη nova επισήμανε: «Αυτήν τη στιγμή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έχοντας τη μέγιστη πρόθεση να το κερδίσουμε. Γιατί έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες θέλουμε οπωσδήποτε μία νίκη, για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Επειτα από αυτό το παιχνίδι θα μιλήσουμε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μερικές φορές το μυαλό ξεφεύγει στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισως αυτό να είναι μέρος της αιτίας για την κακή απόδοσή μας στα προηγούμενα παιχνίδια». Κλείνοντας, ο 50χρονος κόουτς αναφέρθηκε στο χτύπημα του αμυντικού του ΠΑΟΚ Ινσαουράλδε στον Εντινγκά τονίζοντας: «Τα λάθη επιτρέπονται σε όλες τις φάσεις. Διαφωνούμε με την πρόθεση, όχι με το λάθος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μένει ατιμώρητη μια τέτοια ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή. Γιατί αυτές οι εικόνες φτάνουν σε οποιοδήποτε άκρο του πλανήτη!»

Παράλληλα, δημοσίευμα της «Sport» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Σαβιόλα πριν από το καλοκαίρι του 2015, οπότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, για να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Ρίβερ Πλέιτ. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα, ο Αργεντινός επιθυμεί να επαναπατριστεί λόγω «κοινωνικών αναταραχών στην Ελλάδα, όπου η κρίση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα».

Στο μεταξύ, ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Βέροια. «Εχω συμβόλαιο με τη Βέροια έως το καλοκαίρι του 2015. Εαν το καλοκαίρι έρθει κάποια πρόταση από κάποια άλλη ομάδα, τότε θα δούμε».

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα