Ορμηξαν να τον λιτζάρουν!

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε ο 30χρονος Ρομά που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 35χρονο αστυνομικό και πατέρα δύο παιδιών Βασίλη Μαρτζάκλη το βράδυ της Κυριακής στην Ανδραβίδα Ηλείας. Χθες το πρωί, όταν ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, τον περίμεναν δεκάδες συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου αρχιφύλακα, φώναζαν «δολοφόνε», ενώ ορισμένοι επιχείρησαν να του ορμήξουν και να τον λιντσάρουν.

Την Πέμπτη

Ο 30χρονος, ο οποίος κρατείται, ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής, της κλοπής κατά συναυτουργία και της απόπειρας κλοπής.
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αρχιφύλακας, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία («κόουτς», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, καθώς προπονούσε αφιλοκερδώς τα παιδιά της γυμναστικής ακαδημίας Δάφνης Ανδραβίδας), έπεσε νεκρός από τις πισώπλατες μαχαιριές του 30χρονου, όταν μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του προσπάθησε να αποτρέψουν τη διάρρηξη ενός σπιτιού στην Ανδραβίδα, παρότι ήταν εκτός υπηρεσίας. Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν με τον δράστη, ο οποίος αρχικά τραυμάτισε τον 35χρονο φίλο του αστυνομικού στην αριστερή πλευρά του θώρακα και έπειτα μαχαίρωσε δύο φορές τον αρχιφύλακα, στην αριστερή ωμοπλάτη, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα