Οι Ελληνες διεθνείς δηλώνουν έτοιμοι να αποδείξουν την αξία τους στον αγώνα του Σαββάτου

Πάθος για γκολ, δυνατά μαρκαρίσματα και ατομικές ενέργειες βγαλμένες από τις καλύτερες εμπνεύσεις. Ολα όσα βλέπει ο Σάντος από τους Ελληνες ποδοσφαιριστές στο Αρακαζού στις προπονήσεις.Εκεί αρχίζει η πραγματική μάχη για μια θέση στην εντεκάδα, καθώς και οι 23 κάθε ημέρα παίζουν λες και είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας. Είναι από τις σπάνιες φορές που ο Πορτογάλος αναγκαστικά θα «αδικήσει» κάποιους. Την ίδια ώρα όλοι οι Ελληνες διεθνείς δηλώνουν έτοιμοι. «Νιώθω ευλογημένος που είμαι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε διαφορετικές συνθήκες από την Ελλάδα, όμως είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να πιστεύουμε στη νίκη, είμαστε μεγάλη ομάδα και θα το αποδείξουμε το Σάββατο. Εχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας στην επίθεση της Κολομβίας και θα πάρουμε αποτέλεσμα» υποστήριξε ο Κώστας Μανωλάς στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου.

Μαζί του και ο Γιώργος Τζαβέλλας. «Είμαστε διαφορετικές ομάδες με την Κολομβία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Η Κολομβία θα πρέπει να βρει τρόπο να μας βάλει γκολ, κάτι που νομίζω πολύ δύσκολα θα κάνει, και εμείς θα βάλουμε ένα και θα κερδίσουμε» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει το ίδιο μέταλλο και έχει μεγαλώσει, πρέπει όλοι να το αποδεχθούν. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που μας έδωσαν οι παλιότεροι».

«Είτε σε σέβονται είτε όχι, η αλήθεια φαίνεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί απαντήσαμε σε όλες τις κριτικές που δεχθήκαμε τα τελευταία δέκα χρόνια. Πιστεύω ότι όποιος δεν μας σέβεται θα το “πληρώσει”. Δεν είναι καλό να μας υποτιμούν» δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στην ιστοσελίδα της FIFA. 

Ο Σάντος συνεχίζει τις δοκιμές για να καταλήξει στην καλύτερη εντεκάδα. Οι Κονέ και Μανιάτης πέρασαν εκ νέου από το μικροσκόπιο για τις θέσεις μπροστά από τον αμυντικό χαφ, όμως ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν σήμερα, πριν από την αναχώρηση για το Μπέλο Οριζόντε. Το ίδιο ισχύει και για την κορυφή της επίθεσης. Εκεί, ένας εκ των Μήτρογλου ή Γκέκα θα πάρει φανέλα βασικού. Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Σαλπιγγίδης είναι το φαβορί για τη δεξιά πλευρά και ο Κονέ να γίνει ο τρίτος χαφ στη μεσαία γραμμή.
Κοινή συνισταμένη όλων, η προσαρμογή στην υγρασία και τη ζέστη, που όμως δεν τους εμποδίζουν να σκέφτονται αισιόδοξα για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Κολομβία, δηλώνοντας πανέτοιμοι να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στην ποιοτική, ακόμη και χωρίς Φαλκάο, αντίπαλό τους.

Ακόμη ένας παίκτης μείον για τον Πέκερμαν. Αυτή τη φορά ήταν ο βετεράνος γκολκίπερ Φαρίντ Μοντραγκόν, που υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.
Ο πρώην διεθνής φορ Νίκος Μαχλάς σχολίασε την επίθεση της Εθνικής. «Εχουμε πρόβλημα πώς να βγάζουμε οργανωμένες επιθέσεις. Αν τα καταφέρουμε σε αυτό το κομμάτι, τότε όλα μπορούν να πάνε καλά» τόνισε στο Sport24.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img