Pontos-news: Ερθεν και στη Θεσσαλονίκη!

Η «καρδιά» του pontos-news.gr χτυπά και στη Θεσσαλονίκη. Η ιστοσελίδα που αναγεννήθηκε και ξεκίνησε το ταξίδι της στο διαδίκτυο με σκοπό να εκφράζει την ποντιακή και προσφυγική ψυχή, να υπηρετεί ολόκληρο τον οικουμενικό Ελληνισμό, μετά τη γνωριμία της με το κοινό της Αθήνας στις αρχές Νοεμβρίου, παρουσιάζεται επίσημα την ερχόμενη Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στη μακεδονική πρωτεύουσα.

«Το pontos-news.gr είναι μια ιστοσελίδα που ασχολείται και αναδεικνύει θέματα του ποντιακού και του προσφυγικού Ελληνισμού, των απόδημων Ελλήνων. Καταπιάνεται με ζητήματα γεωπολιτικής, με θέματα Ιστορίας και πολιτισμού. Καταγράφει τα γεγονότα με ματιά διεισδυτική, αναλυτική, αντικειμενική. Ασχολείται με όσα αφορούν τον Ελληνισμό και την προοπτική της Ελλάδας» τονίζει στη «δημοκρατία» ο Παντελής Σαββίδης, δημοσιογράφος του pontos-news.gr στη Θεσσαλονίκη.

Εξηγεί ότι τη δημιουργία της ιστοσελίδας οραματίστηκε ο Σάββας Καλεντερίδης, εκδότης, συγγραφέας και αρθρογράφος. «Διαπίστωσε πως υπήρχε ένα κενό όσον αφορά την κάλυψη και τη μετάδοση των ειδήσεων που αφορούν τους Ποντίους, τους πρόσφυγες, τον οικουμενικό Ελληνισμό. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το pontos-news.gr» προσθέτει ο κ. Σαββίδης.

Το pontos-news.gr ξεκινά το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη με το σύνθημα «είμαστε πολλοί, έχουμε φωνή, είμαστε παντού». Υπηρετώντας αξίες και αρχές εξαπλώνεται, ανοίγει τα φτερά του και έρχεται να καλύψει όλο τον Ελληνισμό και να συμβάλει στην ανάταση του ηθικού των Ελλήνων, ειδικά αυτή τη δύσκολη για τη χώρα συγκυρία.
Η επίσημη παρουσίαση του pontos-news.gr θα γίνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 19.20 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, θα μιλήσουν ο Παντελής Σαββίδης και ο Σάββας Καλεντερίδης, ενώ η Ερση Βατού και ο Γιάννης Κωστελίδης θα παρουσιάσουν τα περιεχόμενα του ανανεωμένου pontos-news.gr.

Θάνος Χερχελετζής

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα