Τρέιλερ για την “Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους” δημοσίευσε το Κανάλι της Βουλής υπό το ήχους του “Gimme Some Truth” του John Lennon και με σλόγκαν “Έλεγξέ το – διάγραψέ το”.
Το βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων διαδραματίζεται στο κέντρο της Αθήνας, και δίνει στοιχεία για το Χρέος επί του ΑΕΠ και το πόσο διογκώθηκε αυτό την πενταετία του μνημονίου.
“Βαρέθηκα να ακούω νευρικούς, στενόμυαλους, υποκριτές. Θέλω μόνο την αλήθεια. Πες μου μόνο την αλήθεια”, λένε οι στίχοι του “Gimme Some Truth”, ενώ στη συνέχεια ακούγεται μια αντρική φωνή να λέει: “ύστερα από πέντε χρόνια Μνημονίου το δημόσιο χρέος αυξήθηκε από το 115% στο 180% του ΑΕΠ. Μάθε την αλήθεια για το δημόσιο χρέος”.
“Έλεγξέ το – διάγραψέ το”, κλείνει το τρέιλερ.
Η “Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους” της Βουλής με τραγούδι του John Lennon (βίντεο)
Ροή ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
