Η γυναίκα που χώρισε το σύντροφό της για να ζήσει με τις κούκλες της

«Δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ…»

Άβυσσος η ψυχή των γυναικών! Η 30χρονη, April Brucker δηλώνει ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, προκειμένου να ζήσει με τις μαριονέτες της για να τους δώσει τα καλύτερα!

Η γυναίκα από το Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ ξοδεύει περί τις 14.000 λίρες Αγγλίας ετησίως, προκειμένου να ικανοποιήσει τα… καπρίτσια των κούκλων της.

Η ίδια υποστηρίζει πως οι κούκλες της είναι «τα παιδιά» της, οπότε τους δίνει τα πάντα. Η τραγουδίστρια, μοντέλο και συγγραφέας λέει σημειώνει σχετικά: «Ναι, κοστίζουν πολύ, αλλά αν χρειάζονται πράγματα, χρειάζονται πράγματα. Αν χρειαστεί, δεν θα έχω εγώ ρούχα-είμαι γονέας, τι να κάνω;».

Η 30χρονη γνώρισε τον μετέπειτα αρραβωνιαστικό της στη Νέα Υόρκη και όπως εκείνη διατείνεται, «δυστυχώς, ζήλευε τις κούκλες μου. Όταν μάλιστα μου έθεσε το δίλημμα ‘ή εκείνες ή εγώ’, τότε χωρίσαμε. Εκείνες, δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ…».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα