H αφίσα που σκανδαλίζει τους Λονδρέζους

Πολλοί Βρετανοί πολίτες εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους μέσω των social media για την σεξιστική, όπως την χαρακτήρισαν, αφίσα της εταιρείας “Protein World”

Σκάνδαλο στο Λονδίνο με αφορμή μία αφίσα που κοσμεί τους σταθμούς του μετρό διαφημίζοντας συμπληρώματα διατροφής.

Πολλοί Βρετανοί πολίτες εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους μέσω των social media για την σεξιστική, όπως την χαρακτήρισαν, αφίσα της εταιρείας “Protein World” που απεικονίζει ένα καλλίγραμμο μοντέλο να φορά ένα κίτρινο καυτό μπικίνι και να ρωτά τους καταναλωτές: “Εσένα είναι το σώμα σου έτοιμο για την παραλία;”.

Πολλοί χρήστες των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης θεώρησαν την αφίσα σεξιστική και κυρίως οι εκπρόσωποι του “ωραίου φύλου” εκφράζοντας τα παράπονά τους στο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα “Le Figaro”, συγκεντρώθηκαν στο Διαδίκτυο πάνω από 40 χιλιάδες υπογραφές με τους Βρετανούς καταναλωτές να καλούν την εταιρεία “Protein World” να αποσύρει άμεσα την συγκεκριμένη αφίσα από τους υπόγειους σταθμούς του Λονδίνου.

Υπήρξαν και κάποιοι “αντάρτες” που ανέλαβαν δράση μουτζουρώνοντας τις αφίσες που συνάντησαν στο διάβα τους. Αρχικά, η εταιρεία σφύριζε αδιάφορα αγνοώντας επιδεικτικά τους Βρετανούς. Μάλιστα, σε σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία “Protein World” επεσήμανε ότι δεν προτίθεται να αφαιρέσει τις διαφημίσεις κάνοντας λόγο για μία μειοψηφία. Όταν όμως συνεχίστηκαν τα παράπονα και οι καταγγελίες, οι αρμόδιες αρχές της Βρετανίας έδωσαν εντολή στην εταιρεία “Protein World” να “ξηλώσει” τις επίμαχες αφίσες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα