Βρετανία: Προβάδισμα 1% των Εργατικών έναντι των Συντηρητικών σε δημοσκόπηση της εταιρείας Survation

To αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα προηγείται κατά μία ποσοστιαία μονάδα έναντι του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, όπως καταδεικνύει η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Survation για λογαριασμό της εφημερίδας Daily Mirror ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου.
Το Εργατικό Κόμμα προηγείται έχοντας συγκεντρώσει ποσοστό 34%- καταγράφοντας άνοδο 5% σε σύγκριση με τη δημοσκόπηση που διενήργησε την περασμένη εβδομάδα το Survation, ενώ ακολουθούν οι Συντηρητικοί με ποσοστό 33%.
Το ευρωσκεπτικιστικό Κόμμα Ανεξαρτησίας (UKIP) έχει καταγράψει πτώση 2% και βρίσκεται στο 16%, ενώ οι εταίροι του Ντέιβιντ Κάμερον στον κυβερνητικό συνασπισμό, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, έχασαν μία ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση και έχουν συγκεντρώσει ποσοστό 9%, σύμφωνα με την εφημερίδα.
πηγή: ΑΠΕ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα