Τεμάχισε και μαγείρεψε (!) το μωράκι του

Φρικτό τέλος για την τετράχρονη Αννυ από τα χέρια του Βούλγαρου πατέρα της, που ομολόγησε την πράξη του σε ομοεθνή του

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν η δολοφονία και ο τεμαχισμός του πτώματος της τετράχρονης Αννυ Μπορίσοβα από τον ίδιο της τον πατέρα, τον εικοσιεπτάχρονο Βούλγαρο Στάνισλαβ ή Σάββα Μπαγκατζίεν, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής από την πρώτη στιγμή είχαν υποψιαστεί τον πατέρα ως φυσικό αυτουργό μιας ενδεχόμενης δολοφονίας και εξαφάνισης της σορού του άτυχου κοριτσιού. Στην εξιχνίαση, μάλιστα, αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος έφτασαν χάρη στην κατάθεση ενός μάρτυρα-κλειδί για την υπόθεση, ο οποίος ήταν ομοεθνής του εικοσιεπτάχρονου πατέρα και έμενε κατά καιρούς μαζί του στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Αποκαλύψεις

Σε αυτόν τον άνθρωπο φέρεται ότι ο παιδοκτόνος ομολόγησε όλες τις φρικαλεότητές του σε βάρος της ίδιας του της κόρης. Μάλιστα, αυτόν τον άνθρωπο φέρεται ότι επισκέφθηκαν ο εικοσιεπτάχρονος και η εικοσιπεντάχρονη μητέρα της Αννυ κατά το αστραπιαίο ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Βουλγαρία, λίγο πριν μεταβεί η μητέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για να δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της.
Αυτό, όμως, που στοιχειοθέτησε ακόμα περισσότερο την υπόθεση για τις Αρχές ήταν ότι στο σπίτι του πατέρα, όπου δολοφονήθηκε και μαρτύρησε η μικρή Αννυ, κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων εντόπισε αίμα της τετράχρονης σε μικρές ποσότητες στον χώρο και στη λεκάνη της τουαλέτας.

Κατά την ομολογία του, ο εικοσιεπτάχρονος ισχυρίστηκε ότι δήθεν το παιδί ήταν άρρωστο τις ημέρες του Πάσχα και ένα πρωί σηκώθηκε και το βρήκε νεκρό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι για να μη θεωρηθεί υπεύθυνος για τον θάνατο της τετράχρονης τεμάχισε το παιδί σε μικρά κομμάτια και το εξαφάνισε, βράζοντάς το μαζί με άλλα υλικά για να μοιάζει με φαγητό. Μάλιστα, ομολόγησε ότι σκόρπισε τα κομμάτια στη λεκάνη και σε σακούλες και, στη συνέχεια, σε διάφορους κάδους. Δεν δίστασε, μάλιστα, να παραδεχτεί ότι το έκανε αυτό ώστε ακόμα και αν τα ανακάλυπτε κάποιος, να νόμιζε ότι ήταν πεταμένο φαγητό!

Μετά την ανατριχιαστική ομολογία, η Εισαγγελία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον εικοσιεπτάχρονο πατέρα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, για την εικοσιπεντάχρονη μητέρα, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία, και για τον εβδομηντάχρονο, που τη φιλοξενούσε, για ψευδορκία. Η σύντροφός του φέρεται ότι δεν γνώριζε σε τι σημείο είχε φτάσει ο παιδοκτόνος, αφού εκείνες τις ημέρες έλειπε στη Γερμανία. Ωστόσο οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τον κάλυπτε, νομίζοντας ότι το παιδί το είχε διώξει ή είχε φύγει εξαιτίας του.

Ο μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση

Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι ο Βούλγαρος με το όνομα «Nicky», ο οποίος έμενε συχνά στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Ο κατά καιρούς συγκάτοικος εντοπίστηκε στη Βουλγαρία και, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς το περασμένο Σάββατο, φέρεται ότι αποκάλυψε πως ο ίδιος ο πατέρας της Αννυ τού εκμυστηρεύθηκε, όταν συνήλθε από χρήση ναρκωτικών, ότι αντιλήφθηκε την κόρη του να κείτεται νεκρή στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα τα έβρασε και τα πέταξε στη λεκάνη και σε κάδους απορριμμάτων. Μάλιστα, παραδέχτηκε σε αυτόν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι χτυπούσε συχνά το παιδάκι και πως ήρθε σε συνεννόηση με τη σύντροφό του για να καταγγείλουν στις Αρχές τη δήθεν εξαφάνιση της Αννυ.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα