Η Έλενα Ράπτη στο συνέδριο της Διευρυμένης Μερικής Συμφωνίας για τον Αθλητισμό (EPAS)

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Υπό αυτήν της την ιδιότητα, προχθές, Δευτέρα, παραβρέθηκε στο Scuola dello Sport CONI Servizi – School of Sport, Centro di Preparazione Olimpica “Giulio Onesti” στη Ρώμη εκπροσωπώντας το Συμβούλιο της Ευρώπης στο συνέδριο με θέμα «Pro Safe Sport for Young Athletes (PSS)» το οποίο διοργανώθηκε από τη Διευρυμένη Μερική Συμφωνία για τον Αθλητισμό (EPAS – Enlarged Partial Agreement on Sport).
Η κ. Ράπτη στην ομιλία της αναφέρθηκε στην εξέλιξη της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Ελλάδα και ειδικότερα στην έντονη παρουσία της στους χώρους του αθλητισμού. Ακόμη, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο εργαλείο της ελληνικής καμπάνιας, «Το Μυστικό της Νίκης», μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video) με ελληνικούς χαρακτήρες που περνά όλα τα μηνύματα της καμπάνιας σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως σε παιδιά, με τρόπο οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, συμβάλλοντας πολύ ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση όλων και εν τέλει στην προστασία των παιδιών.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα