Μαθήματα εντιμότητας στα Χανιά από οδηγό λεωφορείου

Το περιστατικό, που έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη της Κρήτης, συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή Καλάμι. Ο 35χρονος οδηγός του λεωφορείου Αντώνης Ντουντουλάκης έκανε το καθημερινό δρομολόγιό του, όταν κάποια στιγμή είδε να ξεκολλάει η μπαγκαζιέρα από ένα μηχανάκι που κινούνταν ακριβώς μπροστά του και να πέφτει στην άσφαλτο. Ο μοτοσικλετιστής δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και συνέχισε την πορεία του, όμως ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τι είχε συμβεί σταμάτησε και μάζεψε την μπαγκαζιέρα.

Η έκπληξή του όταν την άνοιξε ήταν μεγάλη, αφού βρέθηκε μπροστά σε έναν μικρό «θησαυρό» από μετρητά ύψους 7.500 ευρώ! Αν και άλλος στη θέση του μπορεί να σκεφτόταν να κρατήσει τα χρήματα, μια και ο οδηγός της μοτοσικλέτας είχε γίνει «καπνός», εκείνος πήρε την μπαγκαζιέρα με το χρηματικό ποσό και την πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία.

Η απόφασή του αυτή αποδείχθηκε σωτήρια για άλλους συμπολίτες του, αφού, όπως προέκυψε στην πορεία, τα λεφτά προορίζονταν για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του δικαιούχου στο κατάστημα που διαθέτει!

Ακόμη πιο συγκινητικό είναι το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δεν δέχτηκε να λάβει ούτε τα εύρετρα που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις και αντιστοιχούν στο 10% του ανευρεθέντος ποσού, αν και ο καταστηματάρχης προθυμοποιήθηκε να του τα αποδώσει.

Πηγή: Espresso

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα